Şok ! Karakol Salı 20:00 'ye Alındı !!!

endgame

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
16
Puanı
260
Şok ! Karakol Salı 20:00 'ye Alındı !!! İlk Kez FavoriForumum'da...

Çarşamba akşamları Muhteşem Yüzyıl'ın ardından yayınlanan Karakol Öyle Bir Geçer Zaman Ki'ye rakip oldu...

Reytingleriyle pek de iyi bir performans sergileyemeyen Karakol ölüm fermanını mı imzaladı, yoksa salı gününe yeni bir alternatif mi oldu ? Bekleyip göreceğiz...

Karakol dizisine de güle güle.
O aldığı reytinglerde Muhteşem Yüzyıl sayesindeydi. Şimdi o aldığı reytingin 3 de 1'ini alır anca.

İyi bir dizi gibi duruyordu; bu kadar erken bitmesi kötü oldu.

Erken konuşmayalım üstadım,belli olmaz...

Yahşi cazibe PT1'e alındığında reyting arttırmıştı, ÖBGZ düşmüşken Karakol yükselebilir...

Bence o kadar önyargili olmamaliyiz, ama size katiliyorum.
Öyle Bir Gecer Zaman Ki'nin karsisinda carsamba pt2'de aldigi reytinglerinin aynisini almasi bana zor geliyor, ama belli olmaz..
Öyle Bir Gecer Zaman Ki'nin reytingleri'de gün geldikce azaliyor, belli olmaz

Reytingi muhakkak azalacaktır ama ilk 10'a girebilirse ömrü uzun olur, 4 hafta sonra salı günü tek kalacak zaten...

Üyelerden çoğu PT1'e alınmasını istiyordu, belki onlar diziye reyting anlamında destek olur...

Ilk 10'a bence girer ama ilk 5'e girmesi biraz zor, ama yinede ön yargili olmamali lazim diziyi sevenler cokmus

İyi bir dizi gibi duruyordu; bu kadar erken bitmesi kötü oldu.
Durum bu kadar da kötü değil elbette

Ama başarılı olma ihtimali yok bence. A/B'de ilk 10'da yer alır belki. Ama totalde çok gerilerde kalacağını düşünüyorum.

Bence Show TV, Karadağlar'ı denemeliydi Salı günü. Çünkü şu an kanalın bir işine yaramıyor. Gelecek sezon devam edip etmeyeceğine ona göre karar verilebilirdi...

Papatyam kadar iş yapar Salı günleri bu Karakol. Öyle Bir Geçer Zaman Ki bu Salı 19'u görebilir. Dizi resmen erimeye başladı. Aynı tehlike çanları Muhteşem Yüzyıl içinde çalıyor. Wipe Out'un düzensiz yayını Show TV'yi baya bir zora soktu Salı günleri. Ben Perşembe ve Salı günleri ne zaman Show'u açsam Wipe Out. Bir şeyin cıvkını çıkarmayacaksın. Prestij de önemli. Show 3 gün Survivor yayınlıyor. Önceden 2 günken Pazar günleri izliyordum. Ama şimdi yüzüne bile bakmıyorum. Çünkü 3 gün onu mu takip etcem? Taner diye birini almışlar, Nihat Doğan zaten fenomen. Hikaye bu 2 karakter üzerine kurulmuş. Ben Survivor'un 3 güne çıkartılmasıyla önemli oranda prestij kaybettini düşünüyorum. Reytingler öyle demese de normal bir şey mi sakız gibi uzatıp 3 gün Survivor yayınlamak? Üstelik Pazartesi günleri reytingleri inişli çıkışlı da olsa Karadağlar yine iş yapıyorken. Sen git Karadağlar gibi kadrosu iyi bir yapımı Pazartesi 22.30'a koy. Karadağlar yakında final yapınca, Show TV ve Acun Bey Karadağlar'dan geçinen onca insanın günahına girmiş olmayacak mı? Her şey reyting değildir.
Bu kanalların reyting için emekleri alt üst etmelerine çok kızıyorum.

Süper samet yazında ismin gibi süpermiş.

Sonuçta öbgz sezon finali yapar 3-4 hafta sonra.Karakolun yaz sezonu performansı geleceğini belirler..
Ben şahsen çok beğendim.Farklı ve özgün bir dizi olmuş.Özellikle kadro mükemmel olmuş.Oyuncular çok sağlam.Senaryo çok abartılı ama olsun. Özellikle başroldeki karakter on numara ama başrolde bu kadar kötü bir polis ilginç olmuş.Adamın yapmadığı pislik yok resmen..Böyle farklı dizilere ihtiyaç var bence,umarım uzun ömürlü olur..