Şok! Güzel Çirkin Bitiyor Mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şok derken :d bitmesine şok olan var mı :D yada bitecek olmasına :D

Geldi Kanal D düşmanı. :D Tatar Ramazan'la aynı oranları alıyor en azından :kiki:
ne alakası var ya şok yazılmış Allah aşkına bu dizinin biteceğine şok olan mı var bitmeseydi şok olurduk orası kesin :D
tatar ramazan çok zorlu bi günde 3.oldu ve kanal d nin inanılmaz reklamını yaptığı kayıpı geçti anlatabiliyormuyum :D

Ben dizinin bitirilmesine çok şaşırdım en azından başka bir günde denenebilirdi. :bağır:

ne alakası var ya şok yazılmış Allah aşkına bu dizinin biteceğine şok olan mı var bitmeseydi şok olurduk orası kesin :D
tatar ramazan çok zorlu bi günde 3.oldu ve kanal d nin inanılmaz reklamını yaptığı kayıpı geçti anlatabiliyormuyum :D
Ab'de de Kayıp geçti hatta zirveyi aldı ona bakarsan. :D Aga Allah aşkına Tatar Ramazan zaten pt2'de yayınlanıyor. Rakiplerinin nesi zorlu. Boşlukta da alsın o oranları bir zahmet. :F

Ben dizinin bitirilmesine çok şaşırdım en azından başka bir günde denenebilirdi. :bağır:
çok mu şaşırdın harbiden bırak ya :D biteceğini herkes tahmin ediyo zaten

Ab'de de Kayıp geçti hatta zirveyi aldı ona bakarsan. :D Aga Allah aşkına Tatar Ramazan zaten pt2'de yayınlanıyor. Rakiplerinin nesi zorlu. Boşlukta da alsın o oranları bir zahmet. :F
sonuçta TATAR RAMAZAN kayıptan daha fazla izlenmiştir o kadar reklama rağmen bi de o kadar :D

Dizinin biteceği baştan belliydi, Naz Elmas ın olduğu bir dizi nin uzun sürdüğünü hiç görmedim, Haziran gecesi hariç.

Forum İstatistikleri

Konular
176,649
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy