- Reaksiyon puanı
- 65,735
- Puanı
- 1,060
Geldi Kanal D düşmanı.şok derkenbitmesine şok olan var mı
yada bitecek olmasına
![]()
Resmi sitesinde Pazartesi 20.00 yapmış,ama fragmanda 22.00 gösteriyor hala.Öyle mi? Nereden öğrendin?
Evet ben de fark ettim o durumu. Yine de biraz daha bekleyelim bakalım. Araştırayim bi ben.Resmi sitesinde Pazartesi 20.00 yapmış,ama fragmanda 22.00 gösteriyor hala.
ne alakası var ya şok yazılmış Allah aşkına bu dizinin biteceğine şok olan mı var bitmeseydi şok olurduk orası kesinGeldi Kanal D düşmanı.Tatar Ramazan'la aynı oranları alıyor en azından
![]()
Ab'de de Kayıp geçti hatta zirveyi aldı ona bakarsan.ne alakası var ya şok yazılmış Allah aşkına bu dizinin biteceğine şok olan mı var bitmeseydi şok olurduk orası kesin
tatar ramazan çok zorlu bi günde 3.oldu ve kanal d nin inanılmaz reklamını yaptığı kayıpı geçti anlatabiliyormuyum![]()
çok mu şaşırdın harbiden bırak yaBen dizinin bitirilmesine çok şaşırdım en azından başka bir günde denenebilirdi.![]()
sonuçta TATAR RAMAZAN kayıptan daha fazla izlenmiştir o kadar reklama rağmen bi de o kadarAb'de de Kayıp geçti hatta zirveyi aldı ona bakarsan.Aga Allah aşkına Tatar Ramazan zaten pt2'de yayınlanıyor. Rakiplerinin nesi zorlu. Boşlukta da alsın o oranları bir zahmet.
![]()
Tamam.çok mu şaşırdın harbiden bırak yabiteceğini herkes tahmin ediyo zaten
sonuçta TATAR RAMAZAN kayıptan daha fazla izlenmiştir o kadar reklama rağmen bi de o kadar![]()