- Reaksiyon puanı
- 65,754
- Puanı
- 1,060
Kanal D'nin, reytinglerde bekleneni veremeyen, başrollerini Naz Elmas ve Ali Sunal'ın paylaştığı yaz dizisi Güzel Çirkin'i bitirmeye hazırlandığı konuşuluyor. Konu ile ilgili Kanal D yönetiminden resmi bir açıklama gelmedi ancak Ali Sunal'ın attığı bir twit dizinin biteceğine işaret gibi. İşte o twit:
Ali Sunal @SunalAli 13 Eylül
Arkadaşlar #güzelçirkin 'e hayranım Murat'ı oynamaya bayılıyorum bu diziyi hayata geçiren herkesi çok seviyorum bitmesini hiç istemiyorum...
Dizi zaman zaman ab grubunda zirvede yer almayı başarmış ama bu istikrarını bir türlü koruyamamış ve geçen hafta 23:00'da yayınlanmıştı.
Bu arada Güzel Çirkin yine saat değiştirdi. Dizinin 16 Eylül Pazartesi ekrana gelecek 12.bölümü saat 20:00'da ekrana gelecek.
@BesaleT @Arslan Bey @007At @Billy Kane
Ali Sunal @SunalAli 13 Eylül
Arkadaşlar #güzelçirkin 'e hayranım Murat'ı oynamaya bayılıyorum bu diziyi hayata geçiren herkesi çok seviyorum bitmesini hiç istemiyorum...
Dizi zaman zaman ab grubunda zirvede yer almayı başarmış ama bu istikrarını bir türlü koruyamamış ve geçen hafta 23:00'da yayınlanmıştı.
Bu arada Güzel Çirkin yine saat değiştirdi. Dizinin 16 Eylül Pazartesi ekrana gelecek 12.bölümü saat 20:00'da ekrana gelecek.
@BesaleT @Arslan Bey @007At @Billy Kane
Ekli dosyalar
Son düzenleme: