Şok! Eurovision Almanya Jüri Oyları Açıklandı!

Lordly

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1,186
Puanı
284
İşte Almanya Jürisinin Eurovision 2012 Finali Oyları!

12 puan İSVEÇ
10 puan Estonya
8 puan İzlanda
7 puan Danimarka
6 puan Arnavutluk
5 puan Sırbistan
4 puan Bosna Hersek
3 puan İspanya
2 puan İtalya
1 puan İrlanda

Almanya Halk ve Jüri Kombine Oyları!(Sonuç)

12 puan İSVEÇ
10 puan Sırbistan
8 puan TÜRKİYE
7 puan Rusya
6 puan Arnavutluk
5 puan Danimarka
4 puan Estonya
3 puan İzlanda
2 puan İtalya
1 puan Yunanistan

Görüldüğü üzere Almanya Jürisinden Türkiye'ye puan çıkmamış. Büyük ihtimalle halktan 12 puan almıştır Türkiye ama jüri nedeniyle malesef Almanya'dan gelen puan 8'e düştü.

"Sadece Halk Oylarını içeren liste ise henüz açıklanmadı."

Son düzenleme:
Arnavutluk'a, Estonya'ya o kadar puan vereceklerine 3-5 puan Türkiye'ye verselermiş bari. Tek kelimeyle saçmalamışlar!

Kim bilir diğer ülkelerin jürileri nasıl saçma oylar verdiler.

halk jurisinde türkiye 3. olmuş ben birinci olur diyordum .. türkiyedeki halk oylamasında kapalıçarşı ermenistana çalışır hemde süper çalışır bizim almanyadaki soydaşlar beceriksiz çıkmış ..dikkat çeken başka bişey ise isveçin hem halk oylamasında hemde juri oylamasında hakettiği 12 puanı alması olmuş helal olsun isveçe ..

halk jurisinde türkiye 3. olmuş ben birinci olur diyordum .. türkiyedeki halk oylamasında kapalıçarşı ermenistana çalışır hemde süper çalışır bizim almanyadaki soydaşlar beceriksiz çıkmış ..dikkat çeken başka bişey ise isveçin hem halk oylamasında hemde juri oylamasında hakettiği 12 puanı alması olmuş helal olsun isveçe ..

Halk oyları daha açıklanmadı.

Yukaridaki puanlar "Sadece Jüri puanları" ve "Halk oyu ile Jüri oyunun kombinasyonundan olşuan puanlar".

Halk oyundan büyük ihtimal 12 almışızdır. Gurbetçiler iyi çalışmıştır.:)

Halk oyları daha açıklanmadı.

Yukaridaki puanlar "Sadece Jüri puanları" ve "Halk oyu ile Jüri oyunun kombinasyonundan olşuan puanlar".

Halk oyundan büyük ihtimal 12 almışızdır. Gurbetçiler iyi çalışmıştır.:)

o zaman haklısın ben halk oylaması sandım çünkü orda nerdeyse 3 milyon soydaşımız var 12 puan alamazsak ayıp olur :))

- - - Ekleme - - -

şimdi aklıma geldi halk oylamasında sırbistanda çok çok iyi çalışmış sırplarda fanatiktir 10 puanıda sırplar kapmıştır :))