ŞOK! Behzat Ç'nin Günü Değişti.

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,927
Puanı
1,060

tvaktuel.com
Ekranların fenomen dizilerinden Behzat Ç.'nin yayın günü değişti.
Acun Ilıcalı transferinden sonra Star TV'de değişiklikler başladı. Acun Ilıcalı'nın yarışmalarını cumartesi, pazar ve pazartesi akşamları yayınlayacak olan Star TV, Behzat Ç. dizisinin yayın gününü değiştirdi.
RTÜK'Ün sıkı markajında olan dizinin süresi 70 dakikaya indirilmiş ve yayın saatinin 23.00 olacağı açıklanmıştı. Behzat Ç. hayranlarına ikinci şok yayın gününün değiştirilmesi ile geldi.
Pazar akşamları yayınlanan Behzat Ç. dizisi yeni yayın döneminden itibaren cuma akşamları saat 23.00'te Star TV ekranlarında olacak.
Behzat Ç. izleyicilerinin bu değişikliğe ne tepki vereceği merak ediliyor.

yeni günü hayırlı olsun dila hanım arkasından 70 dakika ab 5 reytingi geçeçektir totalde 3.5 reyting alir

Aslında gün değişikliğine karşıyım ama bu doğru bir karar. Pazar gecesi o saatte izlemek çalışanlar ve erken saatte okulu olanlar için işkence olabilirdi.

cok iyi olmus.reytingler artar.

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Gün değişikliğini normal karşılıyorum. Acun Ilıcalı'nın programları, Behzat Ç.'nin geç başlamasına sebep olabilirdi. Cuma günleri yayınlanacak olması çok daha iyi oldu, çok daha rahat izlerim. Pazar günü 1. Sezon (7+) 20.00 - 2. Sezon (13+) 22.00 izlediğimiz diziyi, 3. Sezon Cuma (18+) 23.00'da izleyeceğiz. Biraz alışmak zor olacak, çok farklı gelecek ama böylesi çok daha iyi. İyi reytingler alacağını düşünüyorum ayrıca. Tabi unutmamak lazım, Behzat Ç. fenomen oldu, büyük bir izleyici kitlesi oluşturdu. Özellikle dizinin, A/B grubunda iyi reytingler alacağını düşünüyorum. Hayırlı olsun. Umarım Behzat Ç. yeni sezonunda, yeni günü ve saatinde başarılı olur.

Daha iyi oldu gün değiştirmesi. Karşısında Beyaz olacak ama ilk 10'a girer bence A/B'de.

reytinglerini korur. beyaz showu da geçebilir

Mükemmel bir haber.Pazar günleri 22.00'da izlemek bile zor geliyordu bana.

Bu gün degisiklikligi diziyi olumlu etkileyecektir bence.

Beyaz Show busene Show tv'demi öyle bi "dedikodu" vardı.

dizinin işi bitmiştir bana göre

Starın yeni sezon yayın akışını merak ediyorum bakalım o kadar dizi ne olacak

'Behzat Ç.' dizisi önemli bir izleyici kitlesi edinmiştir. Reytinglerin düşeceğini sanmıyorum, aksine yükseleceğini bile düşünüyorum. Umarım öyle olur.