Şok ! 20 Dakika Dizisinin Fragmanındaki 2.Hatayı Buldum !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vhp

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33
Puanı
159
Yakında Star tv de ekrana gelmeye hazırlanan 20 dakika dizisinin tanıtımındaki 2.hatayı buldum arkadaşlar.

İlker Aksum, dizide giydiği kazağı ters giymiş :) Nasıl oluyorda yapımcı.yonetmen ve dekor sorumlusunun gözünden kaçıyor anlamadım :)

532518_170476833098512_1635981847_n.jpg

Özel Haber :

Son düzenleme:
dreamın fragman sayfasına yazdım o hata değil ali karakteri biraz hafif sakar bir tip ondan dolayı

Dizinin konusunda İlker Aksum'un canlandırdığı karakterin faturayı bile yatırmayı beceremediği yazıyordu zaten , senarist bile bile yapmıştır bunu.

Dizinin konusunda İlker Aksum'un canlandırdığı karakterin faturayı bile yatırmayı beceremediği yazıyordu zaten , senarist bile bile yapmıştır bunu.
faturayı bile yatıramayan adam karısını hapisten nasıl kurtaracak...içine polat alemdar mı kaçacak acaba.....bu dizi gerçekten merak uyandırdı bende...

vhp hatayı dogru bulmuş ama yanlış yerden bakmış. kazagını ters giyeblecek kadar şapşal bir insan nasıl oluyor da ezel olabiliyor. bence hataların babası bu :)) acaba oda dayından hızlandırılmış kurs mu aldı :)))))

vhp hatayı dogru bulmuş ama yanlış yerden bakmış. kazagını ters giyeblecek kadar şapşal bir insan nasıl oluyor da ezel olabiliyor. bence hataların babası bu :)) acaba oda dayından hızlandırılmış kurs mu aldı :)))))

Karısını tek başına kçırmıyacak zaten arkadaşlar ,
Hırsızlıkta usta,kapı kilitlerini kolayca açan bir adamla yapıcak tüm bunları, öğretmen kemaldeki kemal hoca ve onun dizideki kızı yardım edecekler ilkere :)

Karısını tek başına kçırmıyacak zaten arkadaşlar ,
Hırsızlıkta usta,kapı kilitlerini kolayca açan bir adamla yapıcak tüm bunları, öğretmen kemaldeki kemal hoca ve onun dizideki kızı yardım edecekler ilkere :)

yok onlardan yardım alacak. 2. fragmanı izlemedin sanırım ilker orda kendi kapıyı açıyordu

türk dizisi dedinmi orada duracan...bizde herşey mümkün...akıl ve mantığın bittiği heryerde bizim diziler başlar....anormal diye birşey olamaz bizde herşey normal...hızlı gonzales olarak türk dizileriyle gurur duyuyorum...

- - - Ekleme - - -

haha yorumun süper aga güldürdün :d
lafı olmaz.....görevimiz...

Yalnız dekor sorumlusuyla alakası yok. Dekor sorumlusu dizinin dekoruyla ilgilenir..

Kostüm sorumlusu demek daha doğru olur.