Şok şok şok ! Kurtlar Vadisi Suriye geliyor !

kvp1905

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
10
Puanı
0
Kurtlar Vadisi Suriye Geliyormu?

Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi yeni bir yapıma imza atmaya hazırlanıyor.

Daha önce Kurtlar vadisi Irak, Gladyo, Kurtlar Vadisi Filistin filimlerini çeken yapımcıların son zamanlarda dünya gündemini meşgul eden Suriye'de ve halkına zulüm eden Esad yönetimini ele alacak.

kurtlar-vadisi-suriye.jpg

Bilindiği gibi Arap baharıyla birlikte bütün Arap ülkelerinde başlayan değişim sürecinde bir çok lider koltuğundan olmuş ve bu bahar fırtınası Suriye'ye de sıçramıştı. Ancak Esad yönetiminin halkının istekleri doğrultusunda değil onlara zulmederek liderlik koltuğunu bırakmama çabasını ve Türk jetini düşürmesini ele alacak olan yapımın çalışmalarının önümüzdeki günlerde başlayacağı iddia ediliyor.

Yalnız haber çıkalı 1 ay olmuş, yakın zamanda böyle bir film yapacaklarını düşünmüyorum. :)

Tahmin ediyordum zaten yine iyi bir iş çıkar umarım ama filistindeki müziklere benzer müzikler kullanmazlar umarım sevmedim o müzikleri.

uydurma haber. kurtlar filistinden iyi zarar etti artık araplara bulaşmaz :)))))

bencede film yapacakları kesin.. zaten daha film yapmaya devam edeceğiz zarar etsek bile devam demişlerdi.. hiç belli olmaz önümüzdeki günlerde resmi açıklama gelir belki...