SON DAKİKA Şinasi Yurtsever Hayatını Kaybetti!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,777
Puanı
1,061
Gl7nqgsWQAAMEkq

Yer aldığı komedi projeleriyle hafızalara kazınan Şinasi Yurtsever'den acı haber!

'Yabancı Damat', 'İşler Güçler', 'Kardeş Payı' gibi fenomen dizilerde, 'Düğün Dernek', 'Çalgı Çengi' gibi çok izlenen filmlerde rol alan Yurtsever, bir süredir tedavi gördüğü mide kanseri nedeniyle henüz 51 yaşında hayatını kaybetti.

Biz de Fav10.net ailesi olarak Şinasi Yurtsever'e Allah'tan rahmet, sevenlerine baş sağlığı dileriz.

Inanmiyorum ya.. cok cok erken bir ayrilis oldu aramizdan.. Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun.. ailesi ve yakinlarina sabir diliyorum.. :(

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Resmen şok oldum. Sevdiğim ve oyunculuğunu beğendiğim bir isimdi. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

• Beğendim
Kanser çok lanet bir şey gencecik adamı aramızdan aldı.
Allah rahmet eylesin artık İşler Güçler ve Kardeş Payı'nı izlerken de buruk izleyeceğiz, Geniş Aile'nin devam filminde de ufak bir rol oynamıştı mekanı cennet olsun...

• Beğendim
ALLAH rahmet eylesin, mekanı cennet olsun 🙏

İnsan yaşını görünce daha çok kahroluyor...
Ailesine sabır diliyorum

• Beğendim
Ben de şok oldum. Kardeş Payı'nı yeni bitirip İşler Güçler'e yeni başlamıştım. Gencecik yaşta gitti.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.

• Beğendim
Üzücü ve şok edici bir kayıp ama hiç değilse kariyeri boyunca milyonlarca insanın yüzünü güldürerek veda etti. :( Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..