Şimdiye Kadarki En Güzel Show Baküde Yapıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,019
Puanı
1,061
Şimdiye Kadarki En Güzel Yarı Final Showu Baküde yapıldı. Azerbaycan Eurovision yarışmasına katıldığı yıldan beri bütün galip ülkelerin sanatçılarını bir araya getirerek kazandıkları şarkılarla MixShow yaptı. Ayrıca bu MixShow Azeri çalgı aletleri ile daha da güzel bir hal aldı. Önce Dima Bilan, Molitva, Alesksandr Rybak, Lena Mayer kendi şarkılarını söylediler. Sonra bu dördlüye Eldar ve Nigar da katılınca Salon alkışlarla yıkıldı. İşte sadece İctimai Tv`nin yayınladığı o muhteşem Show

Moderatörün son düzenlenenleri:
TRT Müzik'ten izledim ben. :)

Yalnız bunu yarı finalde yaptılarsa finalde ne yapacaklar ? Daha üste çıkmak zorundalar. :)

TRT 1'de gösterdiler mi bunu ya ben görmedim :D Ayrıca süper yapmışlar :) Son olarak da bu Molitva'yı söyleyen erkek mi kadın mı 2008'den beri çözemedim :)

Ama sonda yaptıkları düet muhteşemdi. Yok Böyle Bir Show. Keşke Finalde yapsalardı :)

en güzeli alexander fairytale şarkısı gerçekten güzel bir şarkıydı zaten uzak ara birinci olmuştu
ama almanyanın şarkısını hiç sevmemiştim o seneki birincilik kesinlikle Manga'nın hakkıydı

En İyi Şarkı Fairytale - Alexander Rybak - Norveç

En İyi Sahne Şovu We Could Be The Same - maNga - Türkiye :)

yok daha neler tamam Azerbaycan'da güzel şov yapıldı ama en iyi demek yanlış olur. Yinede ellerinden geleni yaptılar burda bize elinize sağlık demek düşer :O