TRT 1 Şimdi Onlar Düşünsün - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dizide her ne kadar sevdiğim birkaç isim olsa da pek beğenmedim açıkcası. Şafak Sezer şive olarak iyiydi ama pek güldüremedi.

Bu benim de dikkatimi çekti. :D
Dizi bire bir zengiz kız fakir oğlanı baz alarak çekilmiş saf anadolu çocuğunun rakibi entel adam sakarlıklar yapıp duruyor iyilik meleği
müthiş bir dizi olmuş ya helal olsun Şafak Sezer bana göre Türkiye'nin en iyi oyuncularının başında gelir adam süper ötesi oynuyor
şivesi falan on numara
Malatyamızı görmek çok güzel oldu zaten settede görmüştüm beklentimin üstünde bir dizi olmuş
Açelya Samyeli en beğendiğim güzel dünya üzerinde yine hayran kaldım çok güzel kız ya :D

Ama hemen İstanbul'a gittiler en azından 2-3 bölüm çekselermiş Malatya'da :D
Pazar günü banko dizim artık Şafak Sezer'de döktürüyor resmen helal olsun
hiçbişey olmasa bile Şafak Sezer güldürüyor zaten adamı :D

Kimseye bişey demiyorum ama forumda bazı arkadaşlar antin kuntin vasat dizileri izlemekten güzel dizileri beğenmemeye başlıyor yapmayın :D
Tiplemesi bana sıkıntli geldi malatayada çiğ köfte yapması seni rahatsız etmedi ya))) yöresel bazı şeyler yapabilirdi. Totale göz dikmiş bir dizi yapılmışi tekrar yapıyor. Zengiz kız fakir oğlan kadar reyting alır işte

Dizi bire bir zengiz kız fakir oğlanı baz alarak çekilmiş saf anadolu çocuğunun rakibi entel adam sakarlıklar yapıp duruyor iyilik meleği

Tiplemesi bana sıkıntli geldi malatayada çiğ köfte yapması seni rahatsız etmedi ya))) yöresel bazı şeyler yapabilirdi. Totale göz dikmiş bir dizi yapılmışi tekrar yapıyor. Zengiz kız fakir oğlan kadar reyting alır işte
yoo niye rahatsız etsin malatyada çektiler tanıtım yaptılar süper bişey işte :D
dizide on numara olmuş şakak sezer harika rol yapıyor harika

yoo niye rahatsız etsin malatyada çektiler tanıtım yaptılar süper bişey işte :D
dizide on numara olmuş şakak sezer harika rol yapıyor harika
Urfalı bir malatyalı yani))) malatyanin Nesimi tanıttılar ben pek birşey göremedim bari şelalede çekim yapaydilar neyse malatya adına bir şey yokti

Urfalı bir malatyalı yani))) malatyanin Nesimi tanıttılar ben pek birşey göremedim bari şelalede çekim yapaydilar neyse malatya adına bir şey yokti
isminin geçmesi yeter jenerik bile bizim türkümüz yetmez mi :D malatyada da çok çiğ köfteci var olabilir aga niye olmasın

Yalniz bir hata buldum.
Toyular yarcan elinde mercan ben sana hayran oy aman aman diyor da
Toycular yarcan elinde mercan ben sana hayran oy aman aman olacak o kucuk bir hata gibi görünse de büyük hata aslinda

Son düzenleme: