TRT 1 Şimdi Onlar Düşünsün - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
TRT1'in Medyalab Film imzalı yeni dizisi Şimdi Onlar Düşünsün bu akşam 20.00'da yayın hayatına başlıyor.

Başrollerinde Şafak Sezer, Açelya Samyeli Danoğlu, Gökçe Özyol, Melis Tüzüngüç, Lemi Filozof, Sennur Nogaylar ve Mehmet Ulay'ın yer aldığı, yönetmenliğini Süleyman Seçik'in üstlendiği Şimdi Onlar Düşünsün'le ilgili bölüm yorumlarınızı ve fragman paylaşımlarınızı bu konu altından paylaşabilirsiniz.

Şimdi Onlar Düşünsün, her Pazar 20.00'da TRT1'de.

Son düzenleme:
Aynen erken geldim yine bundan sonra 2 saniye geç açıcam.

Şafak Sezer hatrına ilk 10 dakikasını izleyeyim dedim içim sıkıldı zor katlandım valla tutma şansı yok bu dizinin. Şafak Sezer'in şivesi de olmamış açıkçası komik gelmedi bana. Yine doğru projeyi seçememiş gibi görünüyor.

Aslında tam totallik bir iş olmuş.
Bende hiç beğenmedim ama tutar bence bu dizi.
Şafak Sezer hiç iyi rol yapmıyor.

Dizide mantık hataları bol miktarda.. azize tanımadığı akrabasından miras kalıyor ama kızkardeşi ve annesine miras yok)))) bu nasıl mantıksa . senaristler uykulu mu yazmış)))

müthiş bir dizi olmuş ya helal olsun Şafak Sezer bana göre Türkiye'nin en iyi oyuncularının başında gelir adam süper ötesi oynuyor
şivesi falan on numara
Malatyamızı görmek çok güzel oldu zaten settede görmüştüm beklentimin üstünde bir dizi olmuş
Açelya Samyeli en beğendiğim güzel dünya üzerinde yine hayran kaldım çok güzel kız ya

Ama hemen İstanbul'a gittiler en azından 2-3 bölüm çekselermiş Malatya'da

Pazar günü banko dizim artık Şafak Sezer'de döktürüyor resmen helal olsun
hiçbişey olmasa bile Şafak Sezer güldürüyor zaten adamı

Kimseye bişey demiyorum ama forumda bazı arkadaşlar antin kuntin vasat dizileri izlemekten güzel dizileri beğenmemeye başlıyor yapmayın

Dizide her ne kadar sevdiğim birkaç isim olsa da pek beğenmedim açıkcası. Şafak Sezer şive olarak iyiydi ama pek güldüremedi.

Dizide mantık hataları bol miktarda.. azize tanımadığı akrabasından miras kalıyor ama kızkardeşi ve annesine miras yok)))) bu nasıl mantıksa . senaristler uykulu mu yazmış)))

Bu benim de dikkatimi çekti.