Şimdi Moda İNTİKAM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İntikam'ın bunlardan esinlenmediği ne malum

- - - Ekleme - - -

Sanki hayranları tarafından yapılıyomuş gibi övünülecek bir şey gibi paylaşman garip. Adamlar tasarladıkları giysileri piyasaya da sürüyo.

ne demek istedin intikam niye esinlensin bunalr ünlü tasarımcıalrın dizi için hazırladığıu kıyafetler sitede kapış kappış gidiyor

ne demek istedin intikam niye esinlensin bunalr ünlü tasarımcıalrın dizi için hazırladığıu kıyafetler sitede kapış kappış gidiyor

Yani bu durumda İntikam'ın övülecek bi durumu yok. Şimdiki Moda İntikam değil yani.

İntikam için üretilenler piyasaya sürülüyo. Yani bunun İntikam'ın kendisiyle ilişkilendirip Bir maharetmiş gibi göstermen yanlış diyorum.

niye diladaki hs deki ya da uek daki kıyafetler değil de intikamdaki ler beğenilip satın alınıyor

Resim üzerindeki sitelere baktimda KVP ne tarz giyiniyor diye bişey bulamadım.Aklıma sadece afişlerdeki siyah takım elbise geldi? Moda hala o mu?

---- Ekleme----

Sitelere bakarken ne buldum

Pişti

Resim üzerindeki sitelere baktimda KVP ne tarz giyiniyor diye bişey bulamadım.Aklıma sadece afişlerdeki siyah takım elbise geldi? Moda hala o mu?

---- Ekleme----

Sitelere bakarken ne buldum

Pişti

selin demiratardaki bacak boyu daha iyi dah güzel durmuşl