İntikam'ın bunlardan esinlenmediği ne malum
- - - Ekleme - - -
Sanki hayranları tarafından yapılıyomuş gibi övünülecek bir şey gibi paylaşman garip. Adamlar tasarladıkları giysileri piyasaya da sürüyo.
ne demek istedin intikam niye esinlensin bunalr ünlü tasarımcıalrın dizi için hazırladığıu kıyafetler sitede kapış kappış gidiyor
Yani bu durumda İntikam'ın övülecek bi durumu yok. Şimdiki Moda İntikam değil yani.
İntikam için üretilenler piyasaya sürülüyo. Yani bunun İntikam'ın kendisiyle ilişkilendirip Bir maharetmiş gibi göstermen yanlış diyorum.
Resim üzerindeki sitelere baktimda KVP ne tarz giyiniyor diye bişey bulamadım.Aklıma sadece afişlerdeki siyah takım elbise geldi? Moda hala o mu?
Yani bu durumda İntikam'ın övülecek bi durumu yok. Şimdiki Moda İntikam değil yani.
İntikam için üretilenler piyasaya sürülüyo. Yani bunun İntikam'ın kendisiyle ilişkilendirip Bir maharetmiş gibi göstermen yanlış diyorum.
Resim üzerindeki sitelere baktimda KVP ne tarz giyiniyor diye bişey bulamadım.Aklıma sadece afişlerdeki siyah takım elbise geldi? Moda hala o mu?
---- Ekleme----
Sitelere bakarken ne buldum
Pişti
Elbise mini olduğu için kızda boy var .selin demiratardaki bacak boyu daha iyi dah güzel durmuşl
Elbise mini olduğu için kızda boy var .
Aynendesterenin sevdiği türden at aman uzun bacaklı
AynenKimbilir belkide izliyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?