Şevval Sam'dan 'Talat Bulut' Açıklaması: ''Hiçbirimiz Hoşnut Değiliz!''

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
5b7c234f18c7731ee4f10b20.jpg

“Müzeyyen” müzikalinin Ege turnesine devam eden Şevval Sam'dan çarpıcı açıklama!

Şevval Sam, Talat Bulut hakkında savcılığın takipsizlik kararı vermesiyle ilgili “Konu, tacize uğradığını iddia eden kostüm asistanı tarafından bir üst mahkemeye taşındı” dedi ve ekledi: “Şu an yapabileceğimiz bir şey yok. Savcılık takipsizlik verdi ama olay bir üst mahkemeye gitti. Bu süreç tamamlanmış, tam olarak aklanmış değil. Bizim de sözleşmelerimiz olduğu için şimdilik devam etmek durumundayız. Böyle bir konuyla anılmak istemezdik. Bu konu haricinde Eda Ece, Onur Tuna, Sevda Erginci ve yönetmenimiz Neslihan Yeşilyurt herkes çok iyi. Ama ekip olarak hiçbirimiz bu durumdan hoşnut değiliz.”​

Hoşnut değilsen ayrıl. Dünya kadar paran var. Tazminatını öde çık git. Yani reklam olacak ya dizi.

Şevval sıktın artık azıcık profesyonel olur musun. Üst mahkemeye kadar sus o zaman oradan da aynı karar çıkınca ne olacak. :A

Hoşnut değilsen ayrıl. Dünya kadar paran var. Tazminatını öde çık git. Yani reklam olacak ya dizi.
Ben olsam ayrılırdım madem hoşnut değilsin.
Şu diziyi günahım kadar sevmem ama niye kadın severek yaptığı bir işten ayrılsın? Zaten kontratım var demiş. Kaldı ki tüm ekip için aynı durum söz konusuymuş hepsi mi ayrılacak. Bu diziden biri gidecekse o da bu tacizci heriftir.

Şu diziyi günahım kadar sevmem ama niye kadın severek yaptığı bir işten ayrılsın? Zaten kontratım var demiş. Kaldı ki tüm ekip için aynı durum söz konusuymuş hepsi mi ayrılacak. Bu diziden biri gidecekse o da bu tacizci heriftir.
Ben bu adamın suçlu olduğuna inanmıyorum.

Amma büyüttünüz mevzuyu birader. Ne öpücükmüş be. Ülkenin magazin gündemi 3 aydır bir tane öpücükle kaynıyor. Adamın gönlünden kopmuş, bir tane buse kondurmuş, ne var yani bunda allasen...
Biraz geniş olun yahu. Biraz large olun. Modern olun azıcık... Çağatay ulusoy öpse ooo, talat bulut öpünce aaa. Ne aaa? Çağatay öpse, ay ne hoş çocuk, talat bulut öpünce vıy, cinsi sapık...

Tam 6 kez baştan sona kadar izledim soluksuz aileme de aile dostlarımıza da tekrar tekrar izlettim şimdi 7.tekrar ima baslicam

Amma büyüttünüz mevzuyu birader. Ne öpücükmüş be. Ülkenin magazin gündemi 3 aydır bir tane öpücükle kaynıyor. Adamın gönlünden kopmuş, bir tane buse kondurmuş, ne var yani bunda allasen...
Biraz geniş olun yahu. Biraz large olun. Modern olun azıcık... Çağatay ulusoy öpse ooo, talat bulut öpünce aaa. Ne aaa? Çağatay öpse, ay ne hoş çocuk, talat bulut öpünce vıy, cinsi sapık...
Dalga geçiyon gibi geldi üslubundan ama emin de olamadım lütfen içimi rahatlatır mısın

O kadar dillendirmeleri reklam olduğuna delalet. Ben bunu söylerim. Şevval Sam da bunu güzel yapıyor açıkçası.