'Şeref Sözü' Dizisinin Kadrosu Belli Oldu! Teaser Afişi Yayınlandı! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,598
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
EhtC2ssXYAUldQb

Show TV'nin yeni dizisi 'Şeref Sözü'nün oyuncu kadrosu belli oldu!

Yapımcılığını Tims & B Yapım'ın, yönetmenliğini Cevdet Mercan'ın üstlendiği, senaryosunu Eda Tezcan'ın kaleme aldığı, dizinin kadrosunda Tolgahan Sayışman, Sude Güler, Hülya Darcan, Aras Aydın, Meltem Gülenç, Öykü Çelik, Umut Kurt, Toprak Sağlam, Bülent Düzgünoğlu, Mert Yavuzcan, Hülya Şen, Nazlı Çetin, Sıla Korkmaz, Begüm Alınca, Sahra Gümüş ve Görkem Türkeş yer alıyor.

'Şeref Sözü' yeni sezonda Show TV'de!

Afiş epey havalı duruyor, film afişi gibi olmuş. :D

Yönetmen çok iyi, yapım iyi, kadro da fena durmuyor aslında ama benlik değil. İzleyicinin ilgisini çekebilir bence, tabi senaryo nasıl şekilleniyor onu bilmiyorum ama Cevdet Mercan'ın kuracağı dünyaya güveniyorum. Klasik bir hikayeyi bile çok iyi dünyada yansıtabilir, yönetmenliğini en sevdiğim isimlerden biri.

Aslında dizinin adada çekilmesi çok mantıklı kendiliğinden izole ortam. :A Ama Aras Aydın varsa batar bu dizi. :A

Afiş epey havalı duruyor, film afişi gibi olmuş. :D

Yönetmen çok iyi, yapım iyi, kadro da fena durmuyor aslında ama benlik değil. İzleyicinin ilgisini çekebilir bence, tabi senaryo nasıl şekilleniyor onu bilmiyorum ama Cevdet Mercan'ın kuracağı dünyaya güveniyorum. Klasik bir hikayeyi bile çok iyi dünyada yansıtabilir, yönetmenliğini en sevdiğim isimlerden biri.
Bu teaser afiş yani koca kafalı afiş gelir sonrasında. :A

Aslında dizinin adada çekilmesi çok mantıklı kendiliğinden izole ortam. :A Ama Aras Aydın varsa batar bu dizi. :A

Bu teaser afiş yani koca kafalı afiş gelir sonrasında. :A
Tabi teaser afişi, oyuncular bile belli olmuyor. Ama teaser için oldukça güzel bir afiş. :A

Dizinin çekimleri nerede yapılıyor? :D

Aras Aydın ve Toprak Sağlam da kadroda demek. Teaser afiş güzel olmuş. Bu başrolle olur mu bilmiyorum ama Eda Hoca baya farklı olacak diyordu. Yolu açık olsun. :)