Şeref Meselesi'nde Şok Ayrılık!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
thumbnail_1428897806.jpg

Kanal D'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Şeref Meselesi'nde şok bir ayrılık yaşandı.

Başrollerinde Kerem Bursin, Yasemin Allen, Burcu Biricik, Şükrü Özyıldız, Şükran Ovalı gibi isimlerin yer aldığı diziden başrol oyuncusu ayrıldı. Dizinin dünkü yayınlanan bölümüyle Yasemin Kay Allen diziden ölerek ayrıldı.

Şeref Meselesi yeni bölümleriyle her pazar 20.00'da Kanal D'de!

Pazar günü çok uğursuz. Önce Yeşim Ceren Bozoğlu, şimdi de bu. :F

Diziyi kötü etkileyebilir bence, böylece dizinin bu sezon sona ereceği netleşmiş oldu. :)

bu dizide hep ilgimi çekiyor ramazanda full evdeyim o zaman başlamayı düşünüyorum. :D

orjinalindede sibel karakteri ölüyormuş ama 2.sezon 1.bölümde
oluyormuş ikinci sezon devam edip etmeyeceği belli olmadığı için
erkene almış olabilirler

Çok iyi yapmış diziden ayrılarak şu an tekrardan gözüme girdi : ))

Diziden kendini kurtarmış iyi yapmış diğer dizi projesini bekliyoruz :)

Pek sevmiyorum zaten kendisini, ekranlardan uzak dursun. :F
Dizi sezon sonu biter bence. :)

Bölümü şimdi izledim. Son zamanlarda hiç bu kadar ağlamamıştım. Sibel karakteri bana itici geliyordu ama demek ki seviyormuşuz. Ölmeseydi keşke. :(

Bence Yasemin Allen, dizide Burcu Biricik ön plana çıkınca kendi isteğiyle ayrılmak istemiştir. Tüm emekleri için teşekkürler, bekliyoruz yeni projelerini..

Diziyi Survivor başladığından beri izlemiyorum. Ama belli ki çok acıklı bir sonu olmuş Sibel karakterinin.
Dizi için ise etkisi olumsuz olacaktır. Tamam, karakter sevilmiyordu ama yine de bir havası vardı Sibel'in. Bu arada dizinin 2. sezonu göremeyeceğini düşünüyorum ben de.

hımm niye izlemedin senaryoyumu sevmedin
Senaryosu hakkında pek bilgim yok,genelde dram türü izliyorum
gençlik dizisi gibi gözüküyordu+Kanal D'nin de diziyi hemen yayından kaldıracağını düşündüğüm için hiç başlamadım.(Hicran'a başlayacaktım o yayından kalkınca bu diziye de yanaşmadım.)