'Şeref Meselesi' Dizisinin Senaristi Belli Oldu!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
thumbnail_1406257136.jpg

Kanal D'nin yeni sezondaki iddialı dizilerinden Şeref Meselesi'nin senaristi belli oldu.

Başrollerinde Kerem Bürsin, Yasemin Allen, Şükrü Özyıldız, Şükran Ovalı ve Burcu Biricik'in yer aldığı, yönetmenliğini Altan Dönmez'in üstlendiği D Productions imzalı Şeref Meselesi dizisinin senaristliğini geçtiğimiz sezon A.Ş.K. ve Kayıp dizilerinin senaristliğini üstlenen Elif Usman Ergüden üstleniyor.

Çekimlerine 15 Ağustos'ta başlanması planlanan Şeref Meselesi, Eylül'de Kanal D'de!

A.Ş.K. dizisinin senaryosu çok klasikti ama oyunculuklar olayı kurtarıyordu.
Kayıp dizisi muhteşem bir diziydi harcandı yazık oldu. Dizinin kıymetini bilememişlerdi.
Demek istediğim bir başarılı bir başarısız yapımı var bnm gözümde.

Kayıp gibi bir senaryo bekliyorum yapımcıdan güzel senaryo olmalı.

2 tane erken final yapan dizinin senaristi :d TAMAM bakalımkaç bölüm dayanacak:D
Şaka şaka ortalama gider:)

kayipda hikaye kendisinin degildi, bu dizide italiyan uyarlamasi, ortak nokta bu.
NOTE: sokak konuşmalari ve argo yazmayi iyi bilenlerden.

Kayip cok iyi senaryosu olan diziydi ve bence cok surmemeside iyi oldu tadinda bitti.Ask senaryo belkide daha iyi isleneb ilirdi ama yonetmenleri begenmedim

Kendisini beğenmiyorum. Aşk dizisindeki başarısı gerçekten çok kötüydü.

A.Ş.K. dizisinin senaryosu çok klasikti ama oyunculuklar olayı kurtarıyordu.
Kayıp dizisi muhteşem bir diziydi harcandı yazık oldu. Dizinin kıymetini bilememişlerdi.
Demek istediğim bir başarılı bir başarısız yapımı var bnm gözümde.

Kayıp gibi bir senaryo bekliyorum yapımcıdan güzel senaryo olmalı.
kayıp iyi diziydi de aşk düşündürdü (b)
2 tane erken final yapan dizinin senaristi :D TAMAM bakalımkaç bölüm dayanacak:D
Şaka şaka ortalama gider:)
Kendisini beğenmiyorum. Aşk dizisindeki başarısı gerçekten çok kötüydü.
AŞK. dizisine bitmeye 2-3 bölüm kala transfer oldu gold'um büyük ısrarları yüzünden. yoksa yaratım aşamasında o fiyaskoyla hiçbir ilişiği yoktu. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,662
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919