Kanal D Şeref Meselesi - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,541
Puanı
1,060
fft99_mf4755871.Jpeg

Kanal D'nin büyük merakla beklenen dizisi 'Şeref Meselesi' bu akşam başlıyor.

D Productions yapımcılığında başrollerinde Kerem Bürsin, Yasemin Allen, Şükrü Özyıldız, Burcu Biricik ve Şükran Ovalı'nın yer aldığı, yönetmenliğini Altan Dönmez'in üstlendiği Kanal D'nin yeni dizisi 'Şeref Meselesi' bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Şeref Meselesi yeni bölümleri ile her Pazar saat 20:00'de Kanal D'de

Dizi ile ilgili bölüm yorumlarını ve fragman paylaşımlarını bu konu altından yapabilirsiniz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Arkadaşlar ölüm meleği @denizz19 [emoji72]
Yeni hedefi bu dizi , bence ne yapın ne edin bu diziyi ona izlettirmeyin [emoji1] [emoji342] [emoji342] [emoji342]

Merakla bekliyorum, umarım güzel bir iş olur. Tüm ekibe başarılar ve bol reytingli haftalar dilerim... :)

Arkadaşlar ölüm meleği @denizz19 [emoji72]
Yeni hedefi bu dizi , bence ne yapın ne edin bu diziyi ona izlettirmeyin [emoji1] [emoji342] [emoji342] [emoji342]
Senin ölüm meleğin olacağım ben hazır mısın? :A
@denizz19 u geçte asıl @destere de izlerse yandilar hos destere bırakamaz baharini ama olsun :)
@denizz19, internetten izlesen olmaz mı? :D

Şaka bir yana sürekli aynı dizileri izliyoruz, kader Gültepe ve Urfalı'dan sonra yine yollarımızı kesiştirdi... :)

Merakla bekliyorum, umarım güzel bir iş olur. Tüm ekibe başarılar ve bol reytingli haftalar dilerim... :)

@denizz19, internetten izlesen olmaz mı? :D

Şaka bir yana sürekli aynı dizileri izliyoruz, kader Gültepe ve Urfalı'dan sonra yine yollarımızı kesiştirdi... :)
Yahu bunlar abartıyorlar benle ilgisi yok. Sil Baştan, Aşktan Kaçılmaz bunlar niye bitti ben mi izledim. :F

Dizi umarim iyi sonuclar alir. Yasemin Allen'i ekranda görmek güzel. Ama evde olmamak kötü. :D

Ben Bilmem Eşim Bilir uzayacak gibi dizi geç mi başlayacak acaba :F

Kanal D'nin amacı ne gerçekten anlamadım direkt 20:00'de başlat işte diziyi niye macera arıyorlar ki?

Son düzenleme: