Şenol Güneş ile Yollar Ayrıldı!

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,221
Puanı
1,060
1631273790252.png

Şenol Güneş ile yollar ayrıldı!

Euro 2020'de sıfır çekerek tepkileri üzerine çeken Şenol Güneş, ardından yapılan maçlarda da mağlubiyetlerle tepki çekmeye devam etti. Karadağ ile 2-2 berabere kalan, Cebelitarık'ı 3-0 yenen ve son olarak Hollanda karşısında 6-1 yenilen milli takımda teknik direktör Şenol Güneş, milli takımla yolları ayrıldı ve ayrılık, TFF'nin resmi sitesinden duyuruldu.

Yapılan açıklama: Şenol Güneş’e teşekkür ederiz

Tahmin ettiğim bir sonuç kötü sonuçlar sonrası teknik direktörle toplantı yapılıyorsa yollar ayrılacak demektir.

Hürriyet adayları şimdiden belirlemiş bile: Fatih Terim, Okan Buruk, Mustafa Denizli ve Aykut Kocaman. Yetmedi mi? Yabancı teknik direktör için adayımız da var, Joachim Löw.

Milli Takım'da yardımcılık da iyi iş bence, değerlendirebilir.
ben disiplinli birisinin gelmesinden yanayım kaleciyi yedeğe aldırtmak için yapılan baraj hatası burak yılmaz tarafından disiplinli ülkelerden alalım diyorum hem formu olanı oynatır seçer @HeisenBerg

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg
Bir sürpriz Çağdaş Atan gelir mi acaba pek ihtimal vermiyorum ama.
Şu anda gündemde görünmüyor ama sürpriz yapılabilir. Okan Buruk ile birlikte gelebilir hatta, bence iyi de olur. Okan Buruk teknik direktör, yardımcısı Çağdaş Atan. Gençlere bırakmak lazım artık teknik direktörlüğü, genç teknik direktörler iyi anlar genç oyuncuları çünkü.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Şu anda gündemde görünmüyor ama sürpriz yapılabilir. Okan Buruk ile birlikte gelebilir hatta, bence iyi de olur. Okan Buruk teknik direktör, yardımcısı Çağdaş Atan. Gençlere bırakmak lazım artık teknik direktörlüğü, genç teknik direktörler iyi anlar genç oyuncuları çünkü.
stephen o donnel yada stephen kenny gelebilir @Araf