sağol darksal sakasına takıldım sana. neyse bazı arkadaşlara bu yazın enstıanlık yapar artık
Başlıktan kışkırdım. Giydirmek ne ya?
Bu yorumu İşler Güçler için yaptığı her halinden belli. Kupaamızı veriiiiiin
Konuya girmeden hemen beyazsoyun konuus olduğunu anladım. Başlıkta bi kışkırtıcılık, bi iticilik var
meyve veren ağaç taşlanır my bu ülkenn enb iyi dizisi rakamalr ortada
- - - Ekleme - - -
abooovvv ne dedin sen
bu haberi bir tek ben aşmadım hayret bişeyde aynı haberi açtı. demek herkes aynı şekilde anlamış.))) zaten önüne gelen giden muhteşeme giydiriyor)))))
dünün acısı neadam giydirmiş ben ne yapayım şenol güneş giydirmemiş mi diyeyim yanii)))
- - - Ekleme - - -
okuman yazman yok mu yahuu)) dünün acısı başka türlü çıkmaz)))
Konuyu nasıl Muhteşem Yüzyıl'a bağlamış, büyük başarı.
Başbakana katılıyorum dedi sonradan da böyle yapan başka diziler de var dedi. Sonra Gs,Fb,Bjk diye bir şeyler sayıkladı. Kesinlikle İşler Güçler olayında doldu doldu sonra geldi Myye patladı
@34teki mesajımı oku, anla, yaz, ezberle bir şey yap lütfenkonu işler güçlerden açıldı . tolga zengin işler güçlerde trabzonla dalga geçildiğini söyledi. şenol güneşede bu soru soruldu oda genel bir cevap verdi. arada muhteşeme giydirdi)))
- - - Ekleme - - -
videoyuda ekledim istersen bidaha izle altta çözümüde var .. "geçmişte bu ülkeye hizmet etmiş insanlara hakaret etme hakkı kimseye vermez" "Başbakan'ın yorumuna katılıyorum"
bu cümlerlerden sanırım tek sen farklı bişey çıkarıyorsun))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?