Polat Şaşmaz
Favori Üye
Yav heheEğer gelirse bende izlemeye başlarım.
FF tarihinde ki en saçma 10 mesaj listesi yapsak ilk 3e girer bu.
Yav heheEğer gelirse bende izlemeye başlarım.
FF tarihinde ki en saçma 10 mesaj listesi yapsak ilk 3e girer bu.
Ben netten izlerimhahaha kendinden düşün işte sen izlersin mesala
net canlı fark etmez bence diğer kaliteli dizilerden mahrum kalmayınBen netten izlerim
Kertenkele : Yeniden Doğuş bana yetiyornet canlı fark etmez bence diğer kaliteli dizilerden mahrum kalmayın
ayy vlla Şener Şen dışında kimse bu beklentiyi şuan karşılayamaz bence şu kadın oyuncununda yazdığı mesaj akıl karıştırıyor hem sıradan birisi olsa fragmanda kesinlikle yüzü görünürdü bu neyin gizliliği cnm bölümde görücez gibi kimse
Tamam da desen artıkİsim soy isim baş harfi E. K.
Emre Kınay'ın kafa yapısına hiç benzemiyor
zaten size çok gelir oTamam da desen artık
Emre Kınay'ın kafa yapısına hiç benzemiyorkendi kadronu kurma
Nasıl büyüttüysen artıkzaten size çok gelir o
şener şen de size büyük gelir ben adayımı söyledim demir karahan diyeNasıl büyüttüysen artıkŞener Şen'den de üstün görüp şu lafı dedin ya daha da muhattabım değilsinçekil ötede bayıl
Şener şen ilk dediğimizde hiç demedinşener şen de size büyük gelir ben adayımı söyledim demir karahan diye
@Çiğdem- le konuşurken bir yerde dedim bensu soralı alan yapım şener şene yükselemez diyeŞener şen ilk dediğimizde hiç demedin
O daimi kitlede bende varım be , niye çatliyimKırgın Çiçekler düşecekmiş yorumu yapmışsın @DarkLeqenD dizimizin daimi kitlesi var çatla
O zaman konu kilit diyelim. Gelmemesi iyi olmuş. Zaten biz onu Kırgın Çiçeklere bekliyorduk Songül'ün babası olarak.
Şu adamdan bir mutlu olacağım bir yazı okuyamadım daha.O zaman konu kilit diyelim. Gelmemesi iyi olmuş. Zaten biz onu Kırgın Çiçeklere bekliyorduk Songül'ün babası olarak.
@batuhankaralar @papuleoo @Billy Kane @Aserat @dosimosi @mrt-06 @MasacRE- @turkuazz @legolas9900 @soo @utawleee @xemrexxx @Sherlock @ehsan7000 @ozmoturk @Doğu @takas @cookies @sokak sanati @adam4 @Felon @Çiğdem- @Tolstoyevski @Forumdash @DarkLeqenD @pompy @eskici @Harunnn60 @sürgünüm @-KADİR-- @OzaN @Yakamoz-Asi @halukerogluFOX @-potterhead- @ihearyourvoice @Bully
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?