Biz gidemedik yaa gitmeyi istiyodumİshak Paşa Sarayına gitmiştim onun az ilerisinde bir türbe var oraya da gitmiştim İPS büyüleyici çok güzel biyer![]()
Biz gidemedik yaa gitmeyi istiyodumİshak Paşa Sarayına gitmiştim onun az ilerisinde bir türbe var oraya da gitmiştim İPS büyüleyici çok güzel biyer![]()
Umarım en yakın zamanda gider görürsün oraları ama yazı tercih et bence ben Ekim gibiydi sanırım gezmiştim ama acayip dondum açıklık olduğu için epey esintiliydi arada da kar atıyordu hatta sinüzit bana ordan yadigar kalmadırBiz gidemedik yaa gitmeyi istiyodum![]()
Gideceğim köylerin adlarını sayayım mı sanaUmarım en yakın zamanda gider görürsün oraları ama yazı tercih et bence ben Ekim gibiydi sanırım gezmiştim ama acayip dondum açıklık olduğu için epey esintiliydi arada da kar atıyordu hatta sinüzit bana ordan yadigar kalmadır![]()
Say bakalım 😉Gideceğim köylerin adlarını sayayım mı sanaBiz köye gittiğimiz zaman köyde af edersin wc yoktu
O kadar geriydi köyün durumu ortak wc vardı bütün köyün
![]()
Aynı şekilde düşünüyorum. Köy hayatına özenen insanların çoğunun köylerde yaşayan insanların her gün yaşadığı zorluklardan haberleri yok.3'ünde de yaşadım, bana göre en iyisi şehir hayatıdır. Köy hayatı uzaktan bakınca tatlı gelir ancak![]()
İsveç'in köylerine hiç gittin miİsveç'te köy. Türkiye'de şehir veya kasaba@Tolstoyevski
Türkçe adıyla mı saysam yoksa öbür türlü mü sayimSay bakalım 😉
Türkçe say bende diğeri yok biliyosunTürkçe adıyla mı saysam yoksa öbür türlü mü sayim![]()
Köy pek köy sayılmaz aslındaİsveç'in köylerine hiç gittin mi![]()
Aynen. Her yerin doğası güzel, orman ve göl bulunur. Yalnızlığı seven biri için şehrin göbeği hariç her yer uygundur.İsveç'te olsaydım (@Dosi) fark etmezdi sanırım. Yalnızların ülkesi. Sonuna kadar yalnızsın, soğuksun. Türkiye'de sıcaklık olayını abartıyorlar.![]()
Hayaller hayatlar olmuş senin bu durum ablacım yaAğrı da bi köyde yaşamak epey iddialı bişey valla ne diyeyim hele o kışın karında yapamazdım ben sanırım![]()