Şehir mi Kasaba mı Köy Hayatı mı?

Siz Nerede Yaşamak İsterdiniz?

• Kullanılan toplam oy
    12
Umarım en yakın zamanda gider görürsün oraları ama yazı tercih et bence ben Ekim gibiydi sanırım gezmiştim ama acayip dondum açıklık olduğu için epey esintiliydi arada da kar atıyordu hatta sinüzit bana ordan yadigar kalmadır :A
Gideceğim köylerin adlarını sayayım mı sana :A Biz köye gittiğimiz zaman köyde af edersin wc yoktu :A O kadar geriydi köyün durumu ortak wc vardı bütün köyün :A

• İlginç
Reactions: Zeyno
3'ünde de yaşadım, bana göre en iyisi şehir hayatıdır. Köy hayatı uzaktan bakınca tatlı gelir ancak :)
Aynı şekilde düşünüyorum. Köy hayatına özenen insanların çoğunun köylerde yaşayan insanların her gün yaşadığı zorluklardan haberleri yok.

Benim için neredeyse ihtimal dışı da olsa kasaba dedim. Ev içindeki yaşam şartları aşağı yukarı şehire benziyor. Sessiz, sakinliğiyle ideal seçim olur.

• Beğendim
Reactions: Serenat
Sakinlik yönünden köy ve kasaba hayatı ama yalnızlık yönünden şehir hayatı.

İsveç'te olsaydım (@Dosi) fark etmezdi sanırım. Yalnızların ülkesi. Sonuna kadar yalnızsın, soğuksun. Türkiye'de sıcaklık olayını abartıyorlar. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İsveç'te olsaydım (@Dosi) fark etmezdi sanırım. Yalnızların ülkesi. Sonuna kadar yalnızsın, soğuksun. Türkiye'de sıcaklık olayını abartıyorlar. :A
Aynen. Her yerin doğası güzel, orman ve göl bulunur. Yalnızlığı seven biri için şehrin göbeği hariç her yer uygundur.

• Beğendim
Reactions: Araf