Şefkat Tepe'den Gazetecilere Yine Gider!

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,171
Puanı
1,060
Şefkat Tepe dershane tartışmaları başladığından bu yana bazı gazetecileri hedef alıyor. Hedef alınan gazeteciler de cemaat hakkında ağır yazılar YAZIYOR hafta içi. Bu haft Şefkat Tepe bu gazetecileri unutmadı ğı gibi çözüm sürecine de gider yaptı.

Çözüm sürecine “Malum hedefimiz, önderi mutlaka dışarı çıkarıp eş başkan yapıp, özerkleşecek bölgeye meşruiyet kazandırmak… Bebek katili, ardından terörist başı, şimdilerde sayın, yakın gelecekte de başkan diye hitap edilecek… nereden nereye.” şeklinde gönderme yapan “Karanlık Kurul", Sevilay Yükselir için de “Sevilmeyen kadının yüksekten atması işe yaramıyor. Takmış kafayı camianın oylarına. Hele mektup yazması. Bir başka hezeyanı şubat soğuğunda kalması. Ha bir de rüya görmeleri zarar veriyor.” şeklinde gönderme yaptı.

Rasim Ozan Kütahyalı'ya hafta içi Sabahta cemaat ve Taraf gazetesine alaycı yazısının bedelini özel hayatına yönelik ağır ithamlarla ödedi. "Karanlık Kurul"da Kütahyalı' için “Bilmem nerelinin medyada dolaşıp aleyhte yaptığı kampanyaya kimse itibar etmedi. At yarışları, gece kulüpleri, TERS’linin kızları derken bitiyor. Yeni bir aday bulunmalı.” denildi.

Son düzenleme:
bu karanlık kurula pompy nin 5-6 tane klonunun konduğunu düşünmeye başladım hep bi gönderme hep bi gönderme ama kendi çaplarında kalıyor göndermeler :)

bu karanlık kurula pompy nin 5-6 tane klonunun konduğunu düşünmeye başladım hep bi gönderme hep bi gönderme ama kendi çaplarında kalıyor göndermeler :)
@pompy ye haksızlık etme adam seviyeli gönderme yapıyor bel altına girmiyor bu Karanlık Kurul paso bel atina çalışıyor.

İlginç. :) . Şefkat Tepe'yi ara da izliyorum ama Karanlık Kula hiç denk gelmedim. (b) .

Bunlar catisma sahnesi yapsin bitek gonderme isine girmesin :D
zaten o dizinin içinde olmuyo dizi bitiyo sonra 5 dk lık falan karar kurulu diye bi kısım oluyo orda konuşuyolar dizide zaten aksiyon sahnelerinden konuşmaya fırsat bile kalmıyo full time aksiyon :kiki:

7-8 dakikalık şeyden ne beklersin ki. :D

Hem bu tür şeyler fazla ilgi çekmiyor. :)
Zaten reyting in düşeceğini bildikleri için dizinin sonuna koyuyorlarya onlarinda pek beklentisi yok))) bu kadar kötü fikirleri Allahtan fazla kişi izleniyor orası da var))))