Şefkat Tepe'de Yeni Kordon Celil Belli Oldu!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,681
Puanı
1,060
Samanyolu TV'de cumartesi akşamları yayınlanan Şefkat Tepe dizisinde Kordon Celil'i canlandıran Ertuğrul Şakar diziden geçtiğimiz haftalarda ayrılmıştı. Fakat dizide Kordon Celil karakteri devam edecekti.

İşte Kordon Celil'i canlandıracak yeni isim belli oldu. Dizide Kordon Celil'i usta oyuncu Bahtiyar Engin canlandıracak. Bahtiyar Engin dizide Kordon Celil'in sesini de seslendiriyordu. Böylece Bahtiyar Engin kendi sesiyle dizide rol almış olacak.

Bahtiyar Engin yüzü sarılı bir şekilde 3-4 hafta sonra dizide olması bekleniyor.

1941021_278248455683881_754624456_n.jpg

Benziyor cidden, sesi de aynı olacaksa değişikliği farkedilmez bile. :D

Görmüştüm sabah Süleyman Karadağ'a göre daha iyi olacaktır bence

Dizi kötü etkilenir bence çünkü seveni çoktu karakterin.
Tabi bundan sonra karakterde bir oynama olmazsa.:D

Bu adama celil rolü fazla gelir. Keşke başka birini bulsalardı. Acaba çok aradılar mı yaş farkına dikkat etmiyorlar mı adam çok yaşlı gösteriyor 😡😡

Hava ölmedi dimi ben okulda arkadaşlara dedim inanmadilar pazartesi güzel bir firca bekliyor onlari :A

--FF Tapatalk--Kimileri Ölümden Korkar Kimileri Ölümden Sonraki Azaptan..

çok iyi bir tercih bence bahtiyar beyin mükkemmel bir ses tonu var zaten celil karakterinide kendisi seslendiriyordu ayrıca bir çoğu kişi gibi bende bahtiyar beyi andy serkis'e benzetiyorum uzun zamandır 😵😵😵 ama yeni halini braz bakımsız buldum şuu göbekten bir an önce kurutlması lazım yoksa aksion sahnelerinde çok sıkıntı çeker :kiki::kiki:

Dizide yüzü sarılı olacağından kel olması filan bir şey değiştirmez. :D 2 makyajla düzeltilecek şeyler bunlar. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy