Şefkat Tepe mi ? Tek Türkiye mi ?

Hangi dizi favoriniz?

• Şefkat Tepe

Oy: 1 50.0%
  • Tek Türkiye

Oy: 1 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

mhmt53

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8
Puanı
149
Sizce Şefkat Tepe mi Tek Türkiye mi iyiydi?

tek türkiyenin ilk 2 sezonu cok iyiydi. sonradan cok sacmaladı ama yinede tek türkiye diyorum

ızlemıyorum her ıkısını de ama reyting bakımından şefkat tepe

Tek Türkiye'yi fazla izlemedim ama ara sıra baktığımda güzel bir diziydi.

Şefkat Tepe'yi başından beri severek izliyorum. Bazı olaylar Tek Türkiye ile aynı ama ülke olayları işte. :)

Şefkat Tepe dedim. :)

Tek Türkiye samanyolu nun bir efsane dizisidir o yüzden daha bir sezondur ekranda olan dizi ile kiyaslanmasini yanlis buluyorun

kıyaslamaya bak tek türkiye efsane bi dizidir son 2 sezonunu çıkaralım gelmiş geçmşi, en büyük en çok izlenen samanyolu dizisidir her açıdan fark atar şefkat tepe ye süper ötesi bi diziydi reytinglere bakarsak da fark atar aşkı memnuyu geçiyodu tek türliye bi ara :D özledim ya bende ilk 5 girer tek türkiye

kıyaslamaya bak tek türkiye efsane bi dizidir son 2 sezonunu çıkaralım gelmiş geçmşi, en büyük en çok izlenen samanyolu dizisidir her açıdan fark atar şefkat tepe ye süper ötesi bi diziydi reytinglere bakarsak da fark atar aşkı memnuyu geçiyodu tek türliye bi ara :D özledim ya bende ilk 5 girer tek türkiye
bende özledim hacı yha kvp yokken ailecek oturur onu izlerdik heyecanlı olurdu bide ah eski günler ah :(