Şefkat Tepe Analizi

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
142,728
Puanı
1,061
Son zamanlarda Şefkat Tepe dizisi iyi reytingler alıyor. Bu hafta izleme fırsatı buldum. Izlediğini yorumlamak istedim çünkü son izlediğine göre bayağı değişmiş. rakipleri kvp ve Sakarya fırat gibi çok aksiyonlu dizilere göre senaryosu daha iyi. Seçilen oyuncular da çok daha gerçekçi. Dizinin tek sorunu oyunculuklar başroldeki komutan aksiyon dizisi için Kvp ya da sakarya fırat'a göre çok iyi. tim de çok iyi seçilmiş.Sadece doktor karakteri çok abartılı oynuyor. Timdeklerin eşleri gerçekçi olmasına rağmen oyunculukları çokkötü.Kadın teröristrolünfekioyuncunun maskeli hali hiç olmamış.Dizi aksiyonu iyi olmasına rağmen aksiyon sahneleri azalmazsa bir süre sonra tekrara düşer ayrıca ab grubunun dikkatini çekmek için de duygusal sahnelere ağırlık verilmeli.Her şeye rağmen rakibi olan kvp ve sf gibi dizlerden çokiyi durumda dizi.

Son düzenleme:
Beğendiğine sevindim.

Doktor komik adam, çok seveni var. Çıkarsa olmaz.

Şefkat Tepe KVP den sonra en başarılı dizi.

Şefkat Tepe başarılı bir dizi evet.Bende doktor karakterini çok abartılı buluyorum nedense ama bir yandan da renk katıyor diyebilirim diziye.

kadın oyncular duzelirse dizi ab de de iyi gder

Şefkat Tepe ile Vadiyimi karşılaştırıyosunuz ya hele oyunculukları.Kalp Gözü bile vadiden daha gerçekçi
)

adam4 rakip olanları karşılaştırdm zaten