Şef-Fan Tepe 5.Bölüm

puanınız kaç ?

• 10

Oy: 8 88.9%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

Oy: 1 11.1%
  • 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    9

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700

5.BÖLÜM

Şahinler yoldadır.
Jackson:Ben ne olacağm size o kadar bilgi verdim beni de öldürecek misiniz
Doktor:Kaçmaya çalış bizde seni vurmayız ama çok dikkatli olman lazım
Şahin:Ramazan hadi hızlı lan biraz hızlı

Depoya varırlar.Jackson ve Cemal görüşmeye başlar.
Doktor:Hadi beyler depoyu sarıyoruz
Tim deponun 2 kapısından orayı sarar.Ardından içeri girerler.
Şahin: Teslim olun lan,atın silahları
Cemal:Ulan Jackson her şey oyundu değil mi lan -diyerek Jackson’ı 2 kez karnından vurur.-
Cemal: Ateş edin la ateş edin
Çatışma çıkar.
Şahin: Doktor Aslı yok burda
Doktor:Buradadır Şahin merak etme,Cemal kaçıyor pislik
Tüm teröristler ölür.
Doktor:Yağız oğlan siz burda kalın Abdullah biz Cemal’in peşinden gidiyoruz hadi
Şahin: Aslı nerdesin Aslı

Serdarlar’da belgelerin bulunduğu kampın etrafını sarmışlardır.
Serdar:Celil birimizin içeri sızması lazım o dosyaları almamız lazım yoksa onları ulaşamadan kaçırırlar veya yakarlar
Celil:Komutanım o iş bende siz nöbetçileri indirin yeter
Celil terörist kıyafetlerini giyerek kampa iner.Diğerleri ise 2 nöbetçiyi indirir.
Serdar:Ben ve Ömer burda makinalılarla kalıcaz Sezer,Ali sizde orda durucaksınız
Celil kamptadır.O anda bir şey duyar.
-Cemal komutanın emriyle bu dosyaları yakıyorum Sungurlar’ın eline geçmemesi lazım
Celil: Kahretsin be belgeleri yakacaklar
İçerde 4 terörist vardır.Celil silahını çıkarıp hepsini indirir.
Celil:Siz misiniz belgeleri yakacak lan
Serdar:Celil noluyo orda Celil
Celil:Komutanım merak etmeyin bende
Celil kamptan çıkar.
Bir terörist:Noluyo lan orda
Celil:Birisi adamlarımızı vurdu
Tüm teröristler alana toplanmıştır.Celil çaktırmadan cephaneye bombaları yerleştirir.Tam çıkarken bir teröristin gözüne çarpar.
-Lan bu Kordon Celil değil mi
Celil:Komutanım deşifre oldum sizde sizde

5.BÖLÜM SONU
Senarist:kvp-medya

Bu sefer sonunu güzel yere bağlamışsın ve konu güzel gidiyor karakterler şfekat tepeyle aynı dimi sanki ben benzettim 🙂 Eline sağlık aga 10 puan çok beğendim heyecanıda yerindeydi

Bu sefer sonunu güzel yere bağlamışsın ve konu güzel gidiyor karakterler şfekat tepeyle aynı dimi sanki ben benzettim 🙂 Eline sağlık aga 10 puan çok beğendim heyecanıda yerindeydi
Teşekkürler aga :) Evet karakterler aynı Şefkat Tepe'yle.Ama ilerleyen bölümde bi kaç düşman gelicek onlar farklı olacak.

@Yiğitt

Bro iki gündür arkadaşta kalyom Çiğdem inkinide okuyamadm akşam eve geçince okuyp yorumumu belirtcem :)

Belgelerin yakılmasına niye üzülüyor ki belgelerdeki bilgilerin öğrenilmesini istemiyor mu???

Valahi baştan beri stv dizisi zekasıyla gidiyor ..sıkıntı var Bu belgelerin ele geçmesinde sıkıntı var mesela teröristlerin hepsi yeteneksiz hepsini ölüyor)))) stv deki şefkat tepede bu özelikle yapılıyor. O dizi de mesaj veriliyor öldürün bütün teröristleri çözüm süreci baltalamak amaçlı.

Puanım 6

Belgelerin yakılmasına niye üzülüyor ki belgelerdeki bilgilerin öğrenilmesini istemiyor mu???

Valahi baştan beri stv dizisi zekasıyla gidiyor ..sıkıntı var Bu belgelerin ele geçmesinde sıkıntı var mesela teröristlerin hepsi yeteneksiz hepsini ölüyor)))) stv deki şefkat tepede bu özelikle yapılıyor. O dizi de mesaj veriliyor öldürün bütün teröristleri çözüm süreci baltalamak amaçlı.

Puanım 6
Sağol,belge konusu başımıza bela oldu zaten bir an önce bitiricem şu konuyu çok tepki aldık senden :D

Şefkat Tepe'yle bi alakası yok teröristlerin ölmesiyle benim yazdığım dizilerde böyle :)

@Mr.At okudun mu sende ?

Sağol,belge konusu başımıza bela oldu zaten bir an önce bitiricem şu konuyu çok tepki aldık senden :D

Şefkat Tepe'yle bi alakası yok teröristlerin ölmesiyle benim yazdığım dizilerde böyle :)

@Mr.At okudun mu sende ?
Sanırım sen diyaloglara birlikte hikayeyi yazıyorsun bu kadar mantık hatasının gözükmesi bundan. Normalde senaryoda önce hikaye yazılır. Önce yapman gereken dizideki ana gurupları ayırman teröristlerle ile askerleri mesela. Ondan sonra onların ayrı ayrı hikayelerini madde madde yazmak. Bu maddelrin sıralamasını degistirebilirsin bu da sana kurgu da daha zenginlik katar. Bunun için o maddeleri posit lere yazıp duvara as genel olarak hikayeyi gör hata olmadığını inandığı vakit bu kez diyalogu birşekilde son halini ver.