Şef-Fan Tepe 2.Bölüm

Puanınız Kaç ?

• 10

Oy: 6 75.0%
  • 9

Oy: 1 12.5%
  • 8

Oy: 0 0.0%
  • 7

• 6

Oy: 1 12.5%
  • 5

• Kullanılan toplam oy
    8
Böyle cani Biri şüphelendi mi işini bitirir. Madem sungurluları bulmak istiyor niye sadce aslı la bulaşmasında basıyor. baş komutana kadar takip ettirse ya..

Neyse bana bazı şeyleri ağladığın ya da tam kurguyu kurmadigin hissi ulaştı. Bu tür senaryolar zekaya hitap ediyor. samanyolu dizilerini örnek alma onlar çoğunlukla d ve e gurubuna hitap ediyor yani gelir ve eğitim düzeyi düşük insanlara.

Son düzenleme:
2.paragrafın ilk cümlesini pek anlamadım,neyse ya puanın kaç ?

Birde kaçıncı bölümde final yapacak ?

Yaz boyu devam edecek heralde ?

Son düzenleme:
Yeni sezon eylülde olabilir

Konuya göre tabi

ramazan boyunca yayınlayıp biraz ara verip eylül'de devam edebilirim
Daha yeni diziler bekliyorum senden

Güzel gidiyorsun çünkü

Tavsiyem yaz boyu devam edip ağustosun sonu final yapmalısın

Yeni sezon güzel diziler bekliyorum , güzel gidiyorsun çünkü

Daha yeni diziler bekliyorum senden

Güzel gidiyorsun çünkü

Tavsiyem yaz boyu devam edip ağustosun sonu final yapmalısın

Yeni sezon güzel diziler bekliyorum , güzel gidiyorsun çünkü
2 dizim vardı benim onlar sezon finali yaptı ay başında bomba ve seyran biliyorsundur belki bir tane de enver ile ortak yazdığımız gitsem diyorum var o da sezon finali yaptı

Tam düşünmedim daha ne zaman final yapacağımı onun hakkında bir şey diyemem

sen senaryoyu mu çok bozuk buldun yani nasıl yapmamı tercih edersin ?

Evet edecek kaçıncı bölümde final yapacağı belli değil ama
Ben pek sevmiyorum şefkat tepe tarzı konuları biraz o var. Biraz da diyaloğa fazla önem vermem konuyu anlatmakta sıkıntı yaratıyor. Ama samanyolu dizilerine göre fena sayılmazsın)))

Ben aralıktan beri kayıtım fakat okul sebebiyle girmiyordum okulu bitirdim son 1 aydır zaten aktifim görünüyorum farkındasındır onun için bilmiyorum o projelerini yenileri artık takip edeceğim
Tavsiyem dediğim gibi yaz boyu yayınlayıp yaz sonu yaparsan çok iyi olacaktır

Bu tarz konular fazla gidince sıkıyor zaten

Yaz sonu yaparım büyük ihtimalle ama final mi sezon finali mi orası belli değil henüz

@kvp-medya ben eskiden konu bulamıyordum halk tv yi açtım ordan haber buldum ve aklıma bir cevheride görünce Arka sokaklarda aklıma geldi ve işbaşına düştüm

@kvp-medya ben eskiden konu bulamıyordum halk tv yi açtım ordan haber buldum ve aklıma bir cevheride görünce Arka sokaklarda aklıma geldi ve işbaşına düştüm
Hep gözcü ve halk tv nin senaryolarını (haber değil onlar) dizi yapıyon ki biraz da kendi senaryolarını yaz))))

Yine harika bir bölümdu
Sürekleyici en azından
Puanım : 10