Şef Akademi'de Gün ve Saat Değişikliği! | FOX

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,089
Puanı
1,061
20210701_013926.jpg

FOX'un yeni yarışması Şef Akademi'de sürpriz değişiklikler!

Yapımcılığını Provizyon Medya'nın üstlendiği, sunuculuğunu Öykü Serter'in, jüriliğini Arda Türkmen, Ali Ronay ile Ayhan Sicimoğlu'nun üstlendiği; hafta içi her gün 16.00'da ve cumartesi-pazar 20.00'de izleyici karşısına çıkan, geçen hafta reytinglerde çok gerilerde kalan yarışmanın eleme bölümleri, cumartesi 20.30 ve pazar 23.30'da yayınlanacak.

Öte yandan daha önce hafta içi her gün 16.00'da yayınlanan program, gündüz kuşağında da iyi sonuçlar alamayınca bugün 13.30'da, yarın 11.00'de yayınlanacak.

Şef Akademi, yeni bölümleriyle bugün 13.30'da, yarın 11.00'de ve Cumartesi 22.30'de FOX'ta!

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: EmreCan
Masterchef karşısında izlenmeyeceği belliydi, şimdi hiç hiç izlenmez. :A Acaba gündüz nasol gidiyor :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Cumartesi günü olan reytingleri

Total : 1,38 (14)
AB : 1,35 (10)
ABC1 : 1,43 (11)

Zaten zar zor bu oranları alıyordu artık bunu da alamaz 2,3 haftaya yayından kaldırılır :A :A

Beklediğimden erken oldu bu değişiklik. Önümüzde ki hafta da final haberi gelir. Kimsenin ödül alamadığı sahte bir final bölümüyle de bitirirler. 😂

Tutmayacağı o kadar belliydi ki, ama Fox akıllanmaz gelecek sene jürileri değiştirip yine benzer bir program yapar :A

Yuh artık bu da mı. Bu arada programları takip eden kişiler belirli bir saatte programı açar ve herkes o kanalı açıp saatlerce beklemez. Resmen izlemesin diye uğraşıyorlar...

Programın gündüz kuşağındaki saat değişikliği de konuya eklendi.

Yayın akışındaki son güncellemeye göre stüdyo bölümleri Cumartesi 20.30 ve Pazar 23.30'da yayınlanacakmış.

Finale adım adım :A
Masterchef karşısında izlenmeyeceği belliydi, şimdi hiç hiç izlenmez. :A Acaba gündüz nasol gidiyor :A
Beklediğimden erken oldu bu değişiklik. Önümüzde ki hafta da final haberi gelir. Kimsenin ödül alamadığı sahte bir final bölümüyle de bitirirler. 😂
Kanal D 'ki gibi tutmayacak
Sıradaki haber: Yayından Kaldırıldı! :A
Tutmayacağı o kadar belliydi ki, ama Fox akıllanmaz gelecek sene jürileri değiştirip yine benzer bir program yapar :A
Masterchef varken işi çok zor
The Taste kadar bile sabretmeyecek anlaşılan FOX

• İlginç
Reactions: Gizmen
Kadrosuna yazık..
Ama daha öncede yazdım..
Masterchef daha ekranlarda eskimedi...6-7 sezon daha Masterchef gider...

O yüzden şansı yoktu...

• Beğendim
Reactions: Cervantes