'Şef Akademi' Final Yapıyor! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,740
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
sef_akademi_cok_yakinda_fox_ta_h13019_a7cf3.jpg

'Şef Akademi' final yapıyor!

Yapımcılığını Provizyon Medya'nın, sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği, jüri koltuğunda Arda Türkmen, Ali Ronay ile Ayhan Sicimoğlu'nun oturduğu program bu akşam yayınlanacak olan bölümüyle ekran macerasını sonlandırıyor.

Şef Akademi, final bölümüyle bu akşam 21.45'te FOX'ta!

Gelişi ani oldu, gidişi ani oldu. :A İyi bu zamana kadar dayandılar, aslında Masterchef çakması yapmasalardı jüri kadrosu çok iyiydi, harcanma ihtimali azalırdı en azından.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Planlı olduğunu zannetmiyorum, eğer planlı olsa daha önce "çeyrek final", "yarı final" diye de duyuru yaparlardı. Ama kanal her türlü iyi dayandı.

Meraklısı varsa şampiyon:

Koskoca kanal başarılı programları kopyalamakla (hadi Zuhal Topal tuttu ama kırk yılda bir kere olur) bir yere varamayacağını nasıl öğrenmez ve önceki deneme tutmamışken aynı yapımcı niye benzer bir çakmalığa daha imza atar? Kendisini bu sorularla arşive uğurluyor ve üçüncü bir denemenin gelmemesini umuyoruz. :A

Beklenen bir şeydi, bazı şeyler olmuyor yani zorlamasak mı? Ses yarışmaları yapıldı, hiçbiri tutmadı. Yemek programları yapıldı, hiçbiri tutmadı.

Birkac dakika denk gelmistim tatildeyken, pek sarmamisti. Ani olmus finali. :D