Şebeke Yakında Kanal D'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,019
Puanı
1,061
ozelhaber.gif

Kanal D'de yepyeni bir program başlıyor! Şebeke ile çok eğlenecek, çok güleceksiniz. Kanal D'nin yaz için hazırladığı Şebeke Çok Yakında Kanal D'de​

Şebeke | Facebook

Güzel bir program olacagina benziyor. Yalniz buraya katilan kisiler cast ajanslardan, simdiden söyleyeyim. :)

Çok yapmacıklar, ilk bölümleri yüksek reyting alır, daha sonra izlemeye değer olmadığı anlaşılır ve yayından kalkar :)

Programin amaci öyle sanirim. Sansli Masa gibi birileri kandiriliyor ve sonunda saka oldugu anlasiliyor..

Şanslı Masa yarışmacıların hepsi gerçek diye savunuyor kendini :D İnsanlara yalan söylemeye gerek yok, ilk başta izleyenler anlamadı daha sonra anlaşıldı programın durumu ortada :)

Bu programda da aynısı olacak, ilk başta cast mı değil mi diye sorgulalar yine daha sonra gerçek çıkar ortaya zaten...

Geçen Sene Şanslı Masa'da olduğu gibi yazın çok iyi reytingler alabilir :)

Şanslı Masa yarışmacıların hepsi gerçek diye savunuyor kendini :D İnsanlara yalan söylemeye gerek yok, ilk başta izleyenler anlamadı daha sonra anlaşıldı programın durumu ortada :)

Bu programda da aynısı olacak, ilk başta cast mı değil mi diye sorgulalar yine daha sonra gerçek çıkar ortaya zaten...

Geçen Sene Şanslı Masa'da olduğu gibi yazın çok iyi reytingler alabilir :)

Bu programda yer alan kisiler zaten cast ajanslardan, bunu Kanal D veya Sebeke programin yapimcilari itiraz edecek olacaksa mail atarim :) Çünkü tanitimda yer alan kadin oyuncu (hafif turuncu saçli) Samanyolu'nun birçok dizifilm'lerinde oynadi. Aynisi da siyah kivircik saçli bayan için geçerli, birkaç dizide de oynamisti.

Bu programda yer alan kisiler zaten cast ajanslardan, bunu Kanal D veya Sebeke programin yapimcilari itiraz edecek olacaksa mail atarim :) Çünkü tanitimda yer alan kadin oyuncu (hafif turuncu saçli) Samanyolu'nun birçok dizifilm'lerinde oynadi. Aynisi da siyah kivircik saçli bayan için geçerli, birkaç dizide de oynamisti.

Dediğin gibi hepsi cast :) Hiç kimsenin kandırılması söz konusu değil, oradakilerin hepsi her şeyin farkında zaten...

çok muhteşem bir proğram olacak kanal D deyse reytingleri altüst eder..

Karar verilmiş, herkes peşin yargısını ortaya koymuş, ben nedense tesadüflere inanırım, programları suçlamaktan çekinirim.

Karar verilmiş, herkes peşin yargısını ortaya koymuş, ben nedense tesadüflere inanırım, programları suçlamaktan çekinirim.

proğramlar başlamadan peşin hüküm vermek yanlış olur ama kanalD de yayınlanıyor olması zaten izlenme açısından bir artıdır ..

şanslı masa konusunda benimde şüphelerim var hala insanlar habersizmi acaba bu proğramdan o konuda darksaal haklı gibi :))

Şanslı Masa'nın farklı bir sürümü gibi ama bana da çok yapmacık geldi. Tutacağını pek sanmıyorum ama yazın boşlukta iyi reyting alır belki belli olmaz. :)