'Şarkılar Bizi Söyler'in Yeni Bölüm Konukları Belli Oldu! | Kanal D

Carpe Diem

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,779
Puanı
860

Kanal D'nin sevilen müzik-eğlence programı 'Şarkılar Bizi Söyler'in yeni bölüm konukları belli oldu!

Yapımcılığını PH Yapım ve Poll Production'un üstlendiği, Sibel Can ile Hakan Altun'un sunduğu ve Hüsnü Şenlendirici’nin de klarnetini konuşturduğu programın Pazartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümüne Sami Özer, Melihat Gülses, Hande Yener ve Berkay konuk oluyor.

Yıldırım Gürses şarkılarının yorumlanacağı 'Şarkılar Bizi Söyler' yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de Kanal D'de!

Son düzenleme:
Reactions: Angelica
İbo Show konuklarını almaya devam ediyorlar ve çok saçma bir yol izliyorlar. Her hafta bir ismin şarkılarını söylemeleri yeterli değil, farklı konuklar izlemek istiyor izleyici.

Konuklar idare eder. Yıldırım Gürses'in adını duyduğumu da hiç hatırlamıyorum. Bu hafta belki Uyanış'ın olmamasından faydalanır ama taş çatlasın 3+ alabilir ki 2,5 bile alabileceğini zannetmiyorum tüm gruplar için.

Çok kötü konuklar, yakında ipi çekilir.

Reactions: 12.Adam
Hande'nin bu programa çıkmasını çok istiyodum farklı şarkıları seslendirmesi için çok iyi oldu bunun kısa sürede olması.

İbo Show konuklarını almaya devam ediyorlar ve çok saçma bir yol izliyorlar. Her hafta bir ismin şarkılarını söylemeleri yeterli değil, farklı konuklar izlemek istiyor izleyici.

Al birini,vur ötekine.