Şarkılar Bizi Söyler'in Yılbaşı Özel Bölümü Konukları Belli Oldu!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,582
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1615739660223-png.101542

Kanal D'nin sevilen müzik-eğlence programı 'Şarkılar Bizi Söyler'in yılbaşı özel bölüm konukları belli oldu!

Yapımcılığını PH Yapım ve Poll Production'un üstlendiği, Sibel Can ile Hakan Altun'un sunduğu ve Hüsnü Şenlendirici’nin de klarnetini konuşturduğu programın yılbaşı özel bölümüne; Hande Yener, Uğur Aslan, Cengiz Kurtoğlu, Kibariye, Coşkun Sabah, Resul Dindar, Harem, Elmira Dans Grubu, Özgür Can Çoban, Ömer Faruk Bostan, Rumeli Orhan & Kemal ve Ankaralı Coşkun konuk oluyor,

Şarkılar Bizi Söyler, yılbaşı özel bölümüyle cuma 20.00'de Kanal D'de!

Uğur Aslan'ın konuk olduğu bölüm çok ilgi çekmişti, Uğur Aslan'ın programdaki performansı haftalardır trendlerde ve +10 milyon izlenmeyi aştı. Kesin gelir diyordum yılbaşına, sürpriz olmadı. :D

Baya iyi hazırlanmışlar gibi görünüyor, yani beni çok heyecanlandıran bir konuk yok ama ilgi çeker diye düşünüyorum.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Uğur Aslan'ın konuk olduğu bölüm çok ilgi çekmişti, Uğur Aslan'ın programdaki performansı haftalardır trendlerde ve +10 milyon izlenmeyi aştı. Kesin gelir diyordum yılbaşına, sürpriz olmadı. :D
Hala daha trendlerde mi bilmiyorum ama uzun süre listedeydi ve hala daha Instagram Reels kısmında sahnesi paylaşılıyor. :Z

• Beğendim
Reactions: Yiğitt
Hala daha trendlerde mi bilmiyorum ama uzun süre listedeydi ve hala daha Instagram Reels kısmında sahnesi paylaşılıyor. :Z
Sahnesi çok güzel, zaten birçok şehirde sahne almaya da başladı. Önceden sahnelere çıkıyor muydu bilmiyorum ama programdan sonra ben görmeye başladım özellikle. :D Çok samimi ve enerjik biri Uğur Aslan, umarım önü daha da açılır.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Sahnesi çok güzel, zaten birçok şehirde sahne almaya da başladı. Önceden sahnelere çıkıyor muydu bilmiyorum ama programdan sonra ben görmeye başladım özellikle. :D Çok samimi ve enerjik biri Uğur Aslan, umarım önü daha da açılır.
Bende sadece oyuncu olarak biliyordum kendisini ve performansı cidden şaşırttı. Hatta geçen gün yorum konusuna da atmıştım bir sahneyi. :A Umarım daha da açılır, cidden çok başarılı birisi çünkü. :bhr:

• Beğendim
Reactions: Yiğitt
Bu kadar çok konuğu yılbaşına alacaklarına haftalık bölümlere pay etselerdi de konuk sıkıntısı çekmeselerdi. :A

Sibel Can:
2021 bizim için harika bir yıldı. Şarkılar Bizi Söyler pandemi ile beraber başladı ve herkesi evlerinde son derece mutlu etti. O süreçte insanlar o kadar sıkılmıştı ki, bu programla onlarla bir arada olmak bizi gerçekten çok mutlu etti. Çok da güzel tepkiler alıyoruz. Onun dışında konserlerimiz de çok yoğun geçti, kısacası 2021 benim için çok güzel geçti. Herkese şimdiden iyi yıllar diliyorum. Her şey inşallah herkesin istediği gibi olur.
Hakan Altun:
Yeni yıla yakışır bir program yapmaya çalıştık. Yılbaşını evlerinde geçiren tüm dostların programımızla keyifli anlar yaşayacağını düşünüyorum. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Biz programa pandemi döneminde, ne yazık ki müziğin sustuğu bir dönemde başladık. Bu sayede hem kendimiz beslendik hem de izleyicimizi besledik. Benim hep dualarımda önce sağlık sonra huzur vardır. 2022’inde sağlıkla, huzurla devam etmesini diliyorum.
Hüsnü Şenlendirici:
Pandemi ile her şeyden uzakken bir anda kendimizi bu programda bulduk. Hem izleyicimiz bizi özlemişti, bizde onları özlemiştik. Şarkılar Bizi Söyler ile bir kavuşma yaşadık, bunun uzun yıllar devam etmesini diliyorum. Biz çok keyif alıyoruz ve bu keyif izleyicilerimize mutlaka geçiyor. Yılbaşı içinde çok güzel bir program hazırladık. Herkese iyi seneler diliyorum.