'Şarkılar Bizi Söyler' Gün Değiştirdi!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,636
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
IMG_20210218_173807_641.jpg

'Şarkılar Bizi Söyler'de sürpriz gelişme!

Yapımcılığını PH Yapım ve Poll Production'un üstlendiği, Sibel Can ile Hakan Altun'un sunduğu ve Hüsnü Şenlendirici’nin de klarnetini konuşturduğu program' Camdaki Kız' dizisinin başlaması ile birlikte gün değiştirdi.

Perşembe günleri yayınlanan program 5 Nisan'dan itibaren pazartesi günleri yayınlanmaya devam edecek.

'Şarkılar Bizi Söyler' yeni bölümüyle 5 Nisan Pazartesi'den itibaren her Pazartesi 20.00'de Kanal D'de!

Perşembe aldığı 2-3 reytingi de kaybedecek o kadar ağır topların arasında izlenmesi mümkün değil. Keşke yazın başlasaydı.

Ayrıca bunu yayınlamak yerine Camdaki Kız'ın tekrarlarına ağırlık versinler. Haftada iki gün prime-time boş ve gece-gündüz kuşaklarının yanında 20.00'de de yayınlansa iyi olur.

Geçmiş olsun. Nisan sonuna gelir final haberleri ha belki dayanırlar o zaman da sezon sonunda final yapar.

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Benzer oranlar almaya devam edicektir belki 4 ü bile görebilir iyi konuklarla

Dün akşam reytinglerde çok iyi sonuç almış, AB grubunda 6. sırada yer alarak Alev Alev dizisini bile geçmiş. Gün değişikliği olumlu yansımayabilir, bilemiyorum. Aslında süresi kısalarak cuma geceleri devam etse bence çok güzel olur. Pazartesi günü çok riskli diye düşünüyorum, reytinglerine olumsuz yansıyacak. (Umarım yanılırım, böyle kadroyu uzunca zaman izlemek isterim)

Hazır program bu hafta reytingleri yükseltmişken gelecek haftada yayınlansa ne kadar iyi olur? Kanal başka bir şey koysa program kadar alamaz.

• Beğendim
Aynen alamaz ama ben bi de Akrep'in olmayışı yüzünden de yükseldiğini düşünüyorum
Olabilir. Akrep'in reytingleri bu program başladıktan sonra bir tık daha düşmüştü. Akrep için yayınlanmamasını, ama programın devam etmesi için de yayınlanmasını istiyorum. :A

• Beğendim
  • Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy