- Reaksiyon puanı
- 17,774
- Puanı
- 1,061
Demet Akalım, kariyerinde dönüm noktası olan "Bittim"i alabilmek için Serdar Ortaç'a bir çanta dolusu parayla gitmiştir. O dönemin en pahalı bestecilerinden olan Ortaç, şarkıyı Akalın'a vermiş, düet fikri de düşünülse de vazgeçilmiştir.
Ferhat göçer, "Keşke ben okusaydım dediğiniz şarkı var mı" sorusuna Toygar Işıklı'nın 2013'te çıkardığı "Hayat Gibi" cevabını vermiştir. Şarkıyı çok beğendiğini söyleyen Göçer "keşke Hayat Gibi' benim olsaydı" dedi.
Tuğçe Kandemir sözü müziği kendisine ait "Bu Benim Öyküm" şarkısını bitirince Gece Gölgenin Rahatına Bak'la ünlenen Çağatay Akman'a yollamıştır. Ç.Akman ise sadece nakaratını beğendiği şarkıyı "olmamış" diyerek geri çevirmiştir.
Ziynet Sali, Buray'la şarkı görüşmelerinde "Olmadı" şarkısını beğenerek alacağını söylemiştir. Daha sonra "Yağmur" şarkısına aşık olan Sali, "Olmadı" yerine "Yağmur"u almıştır. "Olmadı"yı ise Buray kendi albümüne koymuştur.
İrem Derici'nin 2013'te söylediği Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı, Sibel Can albümünden çıkarılan bir şarkıydı. Sözü müziği Sezen Aksu'ya ait şarkının adı sonradan değişse de ilk adı "Anahit'in Ruhuna"dır.