Şarkıların Hikâyesi 2. Sayı!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,774
Puanı
1,061
IMG_20180826_202846.jpg

Demet Akalım, kariyerinde dönüm noktası olan "Bittim"i alabilmek için Serdar Ortaç'a bir çanta dolusu parayla gitmiştir. O dönemin en pahalı bestecilerinden olan Ortaç, şarkıyı Akalın'a vermiş, düet fikri de düşünülse de vazgeçilmiştir.

IMG_20180826_203304.jpg

Ferhat göçer, "Keşke ben okusaydım dediğiniz şarkı var mı" sorusuna Toygar Işıklı'nın 2013'te çıkardığı "Hayat Gibi" cevabını vermiştir. Şarkıyı çok beğendiğini söyleyen Göçer "keşke Hayat Gibi' benim olsaydı" dedi.

IMG_20180826_203504.jpg

Tuğçe Kandemir sözü müziği kendisine ait "Bu Benim Öyküm" şarkısını bitirince Gece Gölgenin Rahatına Bak'la ünlenen Çağatay Akman'a yollamıştır. Ç.Akman ise sadece nakaratını beğendiği şarkıyı "olmamış" diyerek geri çevirmiştir.

IMG_20180826_203729.jpg

Ziynet Sali, Buray'la şarkı görüşmelerinde "Olmadı" şarkısını beğenerek alacağını söylemiştir. Daha sonra "Yağmur" şarkısına aşık olan Sali, "Olmadı" yerine "Yağmur"u almıştır. "Olmadı"yı ise Buray kendi albümüne koymuştur.

IMG_20180826_204534.jpg

İrem Derici'nin 2013'te söylediği Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı, Sibel Can albümünden çıkarılan bir şarkıydı. Sözü müziği Sezen Aksu'ya ait şarkının adı sonradan değişse de ilk adı "Anahit'in Ruhuna"dır.​

Demet'i biz meşhur ettik. :A Türk Pop'unun kralı, beste fabrikatörü Serdar Ortaç bey diyeceksiniz. :A @Çiğdem- @tolgab @Billy Kane

Yeni albümü için de 2 şarkı istemiş Serdar'dan, merakla bekliyoruz bakalım, eminim süper olacaktır. :D

Tuğçe Kandemir'i biliyordum. :A
DÜGA'yı iyi ki Sibel Can söylememiş, nasıl yorumlayacağını merak ettim şimdi. :A

Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısının önceki adı Anahitmiymiş ilginç:D Çağatay bu benim öykümü güzel seslendirirdi ya kabul etseymiş keşke ah be Ferhat Göçer seslendirseymiş keşke güzel söylerdin sen :D @Billy Kane emeğine sağlık konu çok güzel olmuş birinci sayısınıda bulayımda okuyayım :D