"Şarkıların Hikâyesi" 1. Sayı!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,774
Puanı
1,061
IMG_20180807_163845.jpg

AZGIN ŞARKIYI OKUTAN AYSEL!

"Seni İstiyorum"un söz yazarı Aysel Gürel, okuması için şarkıyı Sezen Aksu'ya göstermiştir. Sezen Aksu "bu azgın bir şarkı, ben böyle şarkı söylemem" demiştir. Aysel allem etmiş kallem etmiş şarkıyı Sezen'e okutmuş, iyi ki okutmuş (1988)​

images.jpeg

ÖNCE KLİP ÇEK, SONRA ARANJE!

Ayşe Hatun Önal, "Selam Dengesiz" albümünün çıkışı şarkısı Olay'a klip çektikten sonra montaj aşamasında aranjeyi sevmediğini söylemiştir. Bunun üzerine Mahmut Orhan'a yollanan şarkıya 2 günde yapılan aranjeyle şarkı son halini almıştır. (2017)​

IMG_20180807_171230.jpg

İREM'İN KLİP APTALLIĞI!

İlk albümünde yer alan "Gizli Sevda" şarkısı için "Nasıl bir aptallık yaptım o şarkıya klip çekmeyerek" diyen İrem Derici, albümden 1.5 yıl sonra pişmanlığını dile getirdi. (2017)​

İrem Derici'ye , Dantel'den en az 3 klip daha çıkardı. İyi albümdü.

Olay zaten tam bir olay olmuştu. :D Hala dinlerim şarkıyı, Mahmut Orhan'ın aranjeleri zaten üst düzey.

@Billy Kane diğer sayıları da bekliyorum, güzel bir konu olmuş. Eline sağlık. :D

İrem Derici'ye , Dantel'den en az 3 klip daha çıkardı. İyi albümdü.

Olay zaten tam bir olay olmuştu. :D Hala dinlerim şarkıyı, Mahmut Orhan'ın aranjeleri zaten üst düzey.

@Billy Kane diğer sayıları da bekliyorum, güzel bir konu olmuş. Eline sağlık. :D
Teşekkür ederim, devamı gelicek. :D

Ahh İrem gerçekten de klip çekmen gereken bir şarkıydı valla :DAysel iyiki okumuş Sezene harika söylemişti valla :D @Billy Kane bu konuyu çok sevdim 3.sayıyı merakla bekliyorum:Z