Şarkı Sözlerini Anlayamamak

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
Başıma çok sık gelen bir şeydir. En son Ajda Pekkan'ın Ara Sıcak şarkısında nakarat bölümün bazı yerlerini anlayamamıştım. :D

çok oluyo en çokta gülşenin yatcaz kalkcaz şarkısında hiçbi yeri anlamıyorum :kiki:

Kuş havalandı kaçış mubahtir:A @berkann

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir

Forumdash post: 1407697' Alıntı:
Kuş havalandı kaçış mubahtir:A @berkann

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir

Orasını anladım sorun ordan ötesinde: İntikam soğuksa ara sıcak sıcaktır?? :D

Bu arada kuş havalandı ne alaka hangi kuş nasıl bi kuş? :D

Orasını anladım, sorun ordan ötesinde: İntikam soğuksa ara sıcak sıcaktır?? :D

Bu arada kuş havalandı ne alaka, hangi kuş, nasıl bi kuş? :D
Anlam olarak anlaşilmamasından yazmiştim:X Bende o kuşa taktim hangi kuş? Neden havalandı? :F:F Acaba Sultana'nın "kuşu" mu??? :X

Anlam olarak anlaşilmamasından yazmiştim:X Bende o kuşa taktim hangi kuş? Neden havalandı? :F:F Acaba Sultana'nın "kuşu" mu??? :X

Sanırım konuya yazanların çoğu anlam olarak anlaşılmamasından bahsetmiş. :D Ben şarkıcının okuduğu cümleyi yanlış anlamak/hiç anlamamayı düşünmüştüm konuyu açarken. :D

berkann post: 1407811' Alıntı:
Sanırım konuya yazanların çoğu anlam olarak anlaşılmamasından bahsetmiş. :D Ben şarkıcının okuduğu cümleyi yanlış anlamak/hiç anlamamayı düşünmüştüm konuyu açarken. :D
Adamlar ingilizce bilmiyor yabancı şarkı dinliyor.Neresini anlıyorsun bunun güzel kardeşim? :D

Sıla'nın Reverans şarkısında ağır feveran kelimesini arteveran anlamak gibi bir şey :D

Aziz Yıldırım söylerse şarkıdaki bütün v'leri r yapmak gerekeceği için beynin iki işi aynı anda yapamamasından dolayı şarkı sözleri anlaşılamayabilir.:D