''Şans Kapıda'' Artık Haftada İki Gün!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
ozelhaber.gif

oNm5hnesz54EmoIcneTVHUcK.jpg

Kanal D ekranlarında her salı Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin hemen ardından yayınlanan ve başarılı reytingleri ile dikkatleri üzerine çeken Şans Kapıda artık haftada iki gün.

Yiğit Alıcı'nın sunumunu yaptığı program bundan sonra salı ve cumartesi günleri 23:15'te Kanal D ekranlarında olacak.

Programın cumartesi günü ne kadar başarı göstereceği merak konusu.

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]YASAL UYARI: Haberin kopyalanması yasaktır. Haber, sadece FavoriForumum.net'e link verilerek kullanılabilir. Bunun dışında kopyalananlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yarışmanın oranları bir süreden sonra düşmeye başlayabilir fakat Cumartesi akşamları daha iyi gider. :)

Yaza büyük ihtimal daha da sık görürüz. Bir kere rastladım format fena değil ama bazı sorular sıkıcı olabiliyor çünkü cevabı çok geciktiriyorlar. :):)

Yazın da devam eder ve Ağustos sonunda biter diye düşünüyorum :)

Yarışmaya şimdiden başarılar.Elbette AB grubunda iyi sonuçlar alır ama Total'de pek beklemeyin. Çünkü Lale Devri o saatte halen yayında olacak. Fark atacaktır ona :)

Son düzenleme:
Hiç beğenmediğim ve takip etmediğim bir yarışma.
Kanal D yarışma işini beceremiyor. :)

Hiç beğenmediğim ve takip etmediğim bir yarışma.
Kanal D yarışma işini beceremiyor. :)

Bu kadar acısız olma. Kanal D yarışma işini gayet iyi beceriyor, neredeyse yarışmalarıyla Acun'u hep geçecekti ve bazen geçti de.

Kanal D'nin tek sorunu yarışmalarını çok uzatıyor, bitir yani, hep aynı şey (Örnek : BBEB'de hep aynı oyunlar..)

Bu kadar acısız olma. Kanal D yarışma işini gayet iyi beceriyor, neredeyse yarışmalarıyla Acun'u hep geçecekti ve bazen geçti de.

Kanal D'nin tek sorunu yarışmalarını çok uzatıyor, bitir yani, hep aynı şey (Örnek : BBEB'de hep aynı oyunlar..)

Aceleden öyle yazdım, başarılı yarışmaları da var tabi ama çoğu gereksiz. :)
Evet o konuda katılıyorum BBEB bu sezon bitmeli. :)