Oha diyorum Şampiyonlar Ligi'ne. İlk defa gördüm böyle bir şey, normalde ayarlarlardı bunu Çeyrek Final'de Bayern Real eşleşmesi ne demek ya. Şok oldum görünce. İki tane erken finalin Çeyrek Final'de çıkması çok değişik olmuş baya şaşırdım. Buradan anlıyoruz ki artık kura çekimindeki o dengesizlikleri ortadan kaldırmışlar bunun başka açıklaması yok.
Tur sonuçları ne olur sorusuna gelelim. Atletico o turu bırakmaz bence bunu net söylüyorum. Diğer 3 kura ise tam anlamıyla muamma. Monaco çok güçlü Dortmund belirsiz bazen çok iyi bazen kötü. Oradan Dortmund çıkara garanti bakmamak lazım çok iyi iki maç sonucu sürpriz bir sonuç çıkabilir.
Çeyrek Final Bayern - Real ne demek ya hala büyük şaşkınlık içerisindeyim. 2 efsane maç sonucu sonucu hiiiç tahmin edilemeyecek bir kura. İki takım da bu yıl çok formda ama Bayern bence Real'den bi tık önde bu yıl.
Son eşleşme Barca - Juve 2 yıl öncenin finali. Bence Barca geçen turun da verdiği gazla bu turu geçecek. Deplasmandaki maç zor olabilir ama içerdeki maçla bu işi bitirir diyorum. Muazzam bir Nisan ayı bizleri bekliyor futbolda. Tabi ki Barca bu kupayı alsın istiyorum bunu saklamayacağım Visca Barca.