'Şampiyon' Kaçıncı Bölümde Final Yapacak? | TRT 1

Orada da Altan Erkekli vardı. Onu fazla izlemedim. Ama bir kaç bölüm bakmıştım. Arif Sevimli şimdi sosyal medya ünlüsü olmuştu. O dizide de vardı. Erkenci Kuş isminin diziyle ne alakası var bilmiyorum
Altan Erkekli ve Gül Onat diziyi izleme sebebimdi ilk başta. Yeşilçam tadı vermişti tanıtımları, bence bir ara göz at tekrardan seversin. Münir ile Adile'nin atışmaları güzeldi.

Erkenci Kuş niye Erkenci Kuş'tu bende bilmiyorum.

Reactions: Gerekli24
Altan Erkekli modern Hulusi Kentmen ve Münir Özkul bu tarz rollerde oynamasını isterim .

Reactions: Emre Ozansoy
Hulisi Kentmen değil ama Münir Özkul'un hayatı eğer film olursa Altan Erkekli oynamalı.
Başka bir isim düşünülemez bence.
Hulusi Kentmen derken sinirli otoriter ama yufka yürekli baba. Bence cuk oturuyor. Bıyık da tamam
Hababam Sınıfı Gülen Gözler gibi filmler şu an çekilse ve ben yapımcı olsam
Münir Özkul'un oynayacağı rolleri direkt Altan Erkekli'ye teklif ederim.

Hababam Sınıfı tekrar çekildi, Altan Erkekli oynadı ama bence olmamıştı o.

Hulusi Kentmen deyince aklıma Rasim Öztekin geldi.
Belki o olabilir.

Hababam Sınıfı tekrar çekildi, Altan Erkekli oynadı ama bence olmamıştı o.

Hulusi Kentmen deyince aklıma Rasim Öztekin geldi.
Belki o olabilir.
Geniş Aile efsanesinde o tarz oynadı. O hababamı ben hababam saymıyorum.
Ona bakanın hakikisine saygısı yoktur.
Seyirci çekmek için ismi alıyorlar. Fragmanı yetiyor bakmamak için ancak. Tv'de sonuna denk gelmiştim bir kere.

Yusuf Çim için izlemiştim ben onu.

Geniş Aile izledin mi? Benim düzgün izlediğim ilk dizidir. Şimdiki romantik komedi olsun normal komedilere bin basar.

İzlemişliğim var, ama hatırlamıyorum tam olarak.. Filmleri daha çok aklımda.

"Şimdiki romantik komedi olsun normal komedilere bin basar" biraz abartı gibi oldu.

Reactions: Gerekli24
İzlemişliğim var, ama hatırlamıyorum tam olarak.. Filmleri daha çok aklımda.

"Şimdiki romantik komedi olsun normal komedilere bin basar" biraz abartı gibi oldu.
Ben görüşümün arkasındayım bence bin basar. Filmleri kötü ben de çok beğenmiyorum.