- Reaksiyon puanı
- 67,645
- Puanı
- 1,060
Hayır be genç parlağı diyorum
Hayır be genç parlağı diyorum
Ona sen düşürdün ortada bişey yoksanmam o kadar düşmemiştir bence :😱 gerçi abin moruk @Forumdash a karı olacak yakında daha ne düşsün
Çeto mahsundan iyidir @Çiğdemtamam işte sen mahsunu al serhat çetoyu elti olun
Yoo çocuk kısmı aynı hala bir şeyin değiştiği yok. Belki Ümit Erdim'in haberi önceden çıktı diye koymamışlardır ve hala dizide olabilir hemen peşin yargı verme.Hayat Bilgisinden Arif kovulmuş sanırım onun olduğu senaryoda bir değişikti boksor çocuk olan oğlunu yetiştiricekti burada Tolgahan direk Pusatta olduğu gibi boksor olacak gibi ustasıda Erkan Avcı yazıyor senaryo değişmiş Arifte kovulmuş
adamın bamyası bile yok ayol napıcan tüm geceÇeto mahsundan iyidir @Çiğdem
ya işte öyle kalırsınnasıl yok be 😱 @Çiğdem
Adam mı yok bana bu gider diğeri gelirya işte öyle kalırsın
Önceden çıkanı kadroya niye yazmasınlar dizi kadrosunda yok Önceki senaryoda Tolgahan boksor değildi çocuğuna koçluk yapacaktı şimdi @xemrexxx in Çetosu Tolgahana koçluk yapacak diyor senaryo değişmiş böyle daha iyi olmuş Pusat gibiYoo çocuk kısmı aynı hala bir şeyin değiştiği yok. Belki Ümit Erdim'in haberi önceden çıktı diye koymamışlardır ve hala dizide olabilir hemen peşin yargı verme.
Ecünnüler işsiz kalmıyor her dizide olmaları şart çünkü sankı dizilerde sözleşme yapılmış ana kural diye @xemrexxx @Forumdash @serhattÇukur'dan kaçan herkes buraya sığınmış
dirilişte oynamış diziyi nerenle izledin
Kimdi acaba @serhatt hemen dizimizdeki hanzoyu bulup göz koymuşdirilişte oynamış diziyi nerenle izledin
Yoo hep boksördü zaten nasıl anladıysan artık.Önceden çıkanı kadroya niye yazmasınlar dizi kadrosunda yok Önceki senaryoda Tolgahan boksor değildi çocuğuna koçluk yapacaktı şimdi @xemrexxx in Çetosu Tolgahana koçluk yapacak diyor senaryo değişmiş böyle daha iyi olmuş Pusat gibi
Çocuğu boksor olacaktı o sadece onu yetiştiren eski bir boksor olacaktı şimdi aktif boksor oluyor çeto onun eğiticisiYoo hep boksördü zaten nasıl anladıysan artık.
Kör müsün sen 😱
ohh iyi oluyor sana sinir şeyEcünnüler işsiz kalmıyor her dizide olmaları şart çünkü sankı dizilerde sözleşme yapılmış ana kural diye @xemrexxx @Forumdash @serhatt
Dizini izlemedim ki göz koyayımKimdi acaba @serhatt hemen dizimizdeki hanzoyu bulup göz koymuş
Ertuğrulda oynuyormuş hala sevecenmi bakalım @xemrexxxDizini izlemedim ki göz koyayım