Şampiyon Bu Akşam Yetenek Sizsiniz'de !

endgame

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
16
Puanı
259
Şampiyon Bu Akşam Yetenek Sizsiniz'de !

sefa-doganay-final.jpg

Yetenek Sizsiniz Türkiye eski yıldızlarını parlatmaya devam ediyor...

2010-2011 sezonunun birincisi Sefa Doğanay bu akşam Yetenek Sizsiniz'de. Genç yeteneğin saat 21:45-22:15 arasında sahneye çıkması bekleniyor...

Son düzenleme:
"Takit Üstadı" denilmiş.Son derece yanlış birşey.

Ercan Akışık abimize saygısızlıktır bu en başta.

"Takit Üstadı" denilmiş.Son derece yanlış birşey.

Ercan Akışık abimize saygısızlıktır bu en başta.

Taklit üstadı deyimi Ercan Akışık ile özdeşleş mi diye araştırmaya çalıştım, net bir şey bulamadım, "taklit ustası" diyenler olmuş ancak kendisi için daimi bir sıfat olarak kullanılmamış...

Birisine taklit üstadı demek başka birini küçültür mü diye düşündüm ve öyle bir kanıya varamadım. Bu hitaplar ilgili kişiyi yüceltmek için kullanılır, başka birilerinin önüne geçirmek veya başkalarını alçaltmak için kullanılmaz...

Ben o hitabı yazarken bilinçli olarak biraz abartmış olabilirim, Sefa genç bir yetenek, henüz bu hitap ona büyük gelebilir...

Fakat bu hitapla herhangi birine saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum...

Taklit üstadı deyimi Ercan Akışık ile özdeşleş mi diye araştırmaya çalıştım, net bir şey bulamadım, "taklit ustası" diyenler olmuş ancak kendisi için daimi bir sıfat olarak kullanılmamış...

Birisine taklit üstadı demek başka birini küçültür mü diye düşündüm ve öyle bir kanıya varamadım. Bu hitaplar ilgili kişiyi yüceltmek için kullanılır, başka birilerinin önüne geçirmek veya başkalarını alçaltmak için kullanılmaz...

Ben o hitabı yazarken bilinçli olarak biraz abartmış olabilirim, Sefa genç bir yetenek, henüz bu hitap ona büyük gelebilir...

Fakat bu hitapla herhangi birine saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum...

Ercan Akışık'ın kendisiyle özdeşlemiş sıfatı Binbir Surat'tır.

Fakat bu tür daha başlangıç aşamasında olan taklitçilere taklit üstadı demek yanlıştır.Çünkü bu işi profesyonelleştirmiş,yıllarını vermiş adamlar bence üstad sıfatını almalılar.Genç yetenek Sefa deseydin daha iyi olabilirdi.

Ben sana saygısızlık yaptın demedim.Sadece Sefa'ya verilebilecek birşey değil bu taklit üstadı.

Yani ben olayı biraz abartmış olabilirim ama seni kırdıysamda özür dilerim.O niyetle söylemedim yani.Senin yazdığınıda bilmiyordum.

Ercan Akışık'ın kendisiyle özdeşlemiş sıfatı Binbir Surat'tır.

Fakat bu tür daha başlangıç aşamasında olan taklitçilere taklit üstadı demek yanlıştır.Çünkü bu işi profesyonelleştirmiş,yıllarını vermiş adamlar bence üstad sıfatını almalılar.Genç yetenek Sefa deseydin daha iyi olabilirdi.

Ben sana saygısızlık yaptın demedim.Sadece Sefa'ya verilebilecek birşey değil bu taklit üstadı.

Yani ben olayı biraz abartmış olabilirim ama seni kırdıysamda özür dilerim.O niyetle söylemedim yani.Senin yazdığınıda bilmiyordum.

Ben sefayı onore etmek amacıyla taklit üstadı dedim, elbette bu sıfat ona büyük gelmiş olabilir...

Denmeye de bilirdi, demekle hata yaptım mı bilemiyorum...

Yine de "genç yetenek" olarak değiştiriyorum...

Beni kırmadın, özür dilemene gerek yok, hassasiyetin için teşekkür ederim...

bir ara çocuklar duymasında oynayan vatandaş değilmi bu yıldız tilbe taklidi yapan zat ...

Ek olaraktan Sefa yine çıkıp Yıldız Tilbe gibi 2 saat şarkı söyleyip ardından Bülent Ersoy,Nihat Doğan,Zeki Müren'le devam ederse bu piyasada kalıcı olamaz.Yeni taklitler olmadan bu iş olmaz.İsmail Baki'yi,Yavuz Seçkin'i,Ercan Akışık'ı örnek alsın biraz.Yoksa hep aynı yerde sayar.Zamanlada unutulur.