"Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar" Sezon Finali Yapıyor! | NOW

ayyy dizinin 2 fragmanı çıktı ikisi de sezon finali yapıyor diyor ayol konuyu düzeltin artık @Dosi @xdragxx :X:X

yani aklımızdaki şeylerden konu çıkaracaksak ben de @serhatt fatiki birleştirir kızılcığa final yaptırırım :F:F
Tamamdır düzelttim konuyu.

• Harika
Reactions: xemrexxx
ayyy dizinin 2 fragmanı çıktı ikisi de sezon finali yapıyor diyor ayol konuyu düzeltin artık @Dosi @xdragxx :X:X

yani aklımızdaki şeylerden konu çıkaracaksak ben de @serhatt fatiki birleştirir kızılcığa final yaptırırım :F:F
Yayından kaldırıldığı haberler yazın çıktığında bu konuyu tekrar uplatıp yedireceğim sana sezon finali fragmanlarını. :F

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Yeni fragman çok güzel olmuş. Konuya odaklanan bir fragman. Yeni sezonda farklı bir günde, konuya odaklanırsa ve her hafta aralıksız yayınlanırsa kendi rekorunu kıracaktır.

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Yeni fragman çok güzel olmuş. Konuya odaklanan bir fragman. Yeni sezonda farklı bir günde, konuya odaklanırsa ve her hafta aralıksız yayınlanırsa kendi rekorunu kıracaktır.
Bence yeni sezonda Pazartesi olacak. Eda'm geliyor çünkü. Onun günü. :D Pazar da devam etse olur gerçi. :D Tanıtımlar çok iyiydi. :D
Sorun yok, ikimizde yöneticiyiz. Doğrular eşliğinde hareket ediyoruz, ben online olmadığım için herhangi bir yönetici oynama yapabilir. :D
Tamamdır sorun yoksa. :D
Ne alakası var benim bir konum düzenlenecek olsa o an online değilsem Serhat da benim konumu düzenleyebilir :A
Tamamdır. :D

Bir fok edemezsin ayol sen kim oluyorsun ki. :F
Ekran Resmi 2025-05-05 19.39.32.png

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Bilgi: 15. Bölümde Sezon Finali yapmaya hazırlanan Şakir Paşa için, yeni sezon reklam fiyatları beklenip duruma göre yeni sezon yapılıp yapılmayacağına karar verilecek. Dizinin yayınlanmama ihtimali hâlâ çok yüksek.

• Üzücü
Reactions: S.G.A.T.
  • Güldürdün
Reactions: serhatt
Bilgi: 15. Bölümde Sezon Finali yapmaya hazırlanan Şakir Paşa için, yeni sezon reklam fiyatları beklenip duruma göre yeni sezon yapılıp yapılmayacağına karar verilecek. Dizinin yayınlanmama ihtimali hâlâ çok yüksek.
Tam olarak totalde 4-5 arası reyting alıp AB'de 7-8 reytinglerle gün birinciliğini zorlayacak havada bir diziydi. Aksilikler sonucu her hafta yeni bölüm yayınlayamamaları kemik seyirci kazanmasını engelledi galiba. Süresi de genellikle 100 dakika olduğu için reklam süresi diğer dizilere nazaran az. Muhtemelen yeniden başlamaz. Başından sonuna. Hiç kötü bölüm izletmediler bence. Yazık oldu çok başarılı bir işti. :( @serhatt

• Aynen
  • Beğendim
Reactions: serhatt and TenTen