- Reaksiyon puanı
- 81,078
- Puanı
- 1,060
Yooo her zaman gelebilir bize 😂Ama Meryem'im Şakir Paşa'mda çok iyi. Ancak dizi biterse gelebilir.![]()
Emojilerle yetin.Böyle değil. 😄😄 Şikayet, Beğendim, Cevapla, Alıntı kısmı için dedim. Beğendim kısmına gelmeli. 😂
Hayır yetinmiyorum. Bu konu hakkında daha önce söylemiştim. 1/2 ifade daha ekleyebiliriz. Anladım, iğrenç, roket tarzı şeyler ekleyebiliriz. Yönetimi konuşmaya davet ediyorum. 😅Emojilerle yetin.![]()
REDDEDİLDİ.Hayır yetinmiyorum. Bu konu hakkında daha önce söylemiştim. 1/2 ifade daha ekleyebiliriz. Anladım, iğrenç, roket tarzı şeyler ekleyebiliriz. Yönetimi konuşmaya davet ediyorum. 😅
Atv, Star, Trt yazılarını daha canlı renk hâline de getirebiliriz. 😂😂 Düşünelim bunları.
Dizi haftaya Sezon Finali yapacak. Sen hala kaynağımsa yanlışlık yok diyorsun.Kaynağımda bir yanlışlık yok.![]()
Sezon finali adı altında yayından kaldırılma= FİNAL.Dizi haftaya Sezon Finali yapacak. Sen hala kaynağımsa yanlışlık yok diyorsun.![]()
Hodrimeydan. Bekleyip göreceğiz.Sezon finali adı altında yayından kaldırılma= FİNAL.
Final kararını açıklamayıp var olan sonuçları daha da düşürmek istemiyorlar. Çünkü zaten yeterince zarar ettiler. Sezon finali adı altında bitirilecek. @serhatt ile aynı düşünüyorum.Hodrimeydan. Bekleyip göreceğiz.
Doğru yoldasın.Final kararını açıklamayıp var olan sonuçları daha da düşürmek istemiyorlar. Çünkü zaten yeterince zarar ettiler. Sezon finali adı altında bitirilecek. @serhatt ile aynı düşünüyorum.
Doğru insanları bulup inanmak isterim. Evet haklısın. 😏☺️Doğru yoldasın.![]()
Herkesin istediği...Doğru insanları bulup inanmak isterim. Evet haklısın. 😏☺️
Evet ama inanmıyorlar.Sezon finali olarak guncellendi bilginize.
Forum adına yasal yollara basvuracağını belirtti. Haberlerini kullanmaya devam edersek eğer.Bir de Birsen Altuntas’i kaynak olarak gostermiyorsunuz sanirim, bi sikinti mi var onunla alakali. Bu konuya ozel olarak degil, genel bir soru sordum bu arada