Böyle değil. 😄😄 Şikayet, Beğendim, Cevapla, Alıntı kısmı için dedim. Beğendim kısmına gelmeli. 😂Var zaten.
🤢 🤮
Böyle değil. 😄😄 Şikayet, Beğendim, Cevapla, Alıntı kısmı için dedim. Beğendim kısmına gelmeli. 😂Var zaten.
🤢 🤮
Ulan Serhat ulan..
AhahahahahaYa şu ifadeler kısmına şu tarz resimler için kusmalı bir ifade gelmeli 😅😅 yada iğrenç manasında olabilecek bir ifade. 😂😂
Gerçekten mi? Cem Yiğit de zannedersem final paylaşımı yapmıştı oysa. Umarım devam ederler. Çok izlenir bu dizi.Dizi bitmedi ki devam edecek. Yapımcı açıkladı.![]()
Yok o açıklamasını yanlış anlamış haber yapan kişi.Gerçekten mi? Cem Yiğit de zannedersem final paylaşımı yapmıştı oysa. Umarım devam ederler. Çok izlenir bu dizi.
Aga uzatma be dizi bitecek işte Medyapım yeniden size Umutsuz Ev Kadınları yapsın 😂Yok o açıklamasını yanlış anlamış haber yapan kişi.![]()
Uzatma değil ki gerçek bu.Aga uzatma be dizi bitecek işte Medyapım yeniden size Umutsuz Ev Kadınları yapsın 😂
Eylül de kim patlayacak sen mi serhat mı göreceğiz 😂 Ama patlayanı bitircem o kesin 😂😂Uzatma değil ki gerçek bu.![]()
Sen geçenlerde Hudutsuz Sevda'm ile kesin konuştun, patladın.Eylül de kim patlayacak sen mi serhat mı göreceğiz 😂 Ama patlayanı bitircem o kesin 😂😂
Olsun ben 10 kerede 1 kez patlarım 😂 Ya şu kanalına söyle de Yeraltı yapsınlar beSen geçenlerde Hudutsuz Sevda'm ile kesin konuştun, patladın.TV dünyası her an her şey olabiliyor.
Net gelişme gelirse yazarım zaten. Devam dizi yani.
![]()
Kardeşim Yeraltı yeni sezonda yok maalesef.Olsun ben 10 kerede 1 kez patlarım 😂 Ya şu kanalına söyle de Yeraltı yapsınlar be
Biz de başka kanalla çalışırız...Kardeşim Yeraltı yeni sezonda yok maalesef.![]()
Bahadır, NOW'ım ve Medyapım'ıma çok yakıştı.Biz de başka kanalla çalışırız...
Haberi yapan kişi yanlış anlamadı. Direkt dediğini yazdı ama bekleyip görelim. 😂Yok o açıklamasını yanlış anlamış haber yapan kişi.![]()
Sen ve @Alemdar amma meraklısınız bu dizinin bitmesine. Dönem işlerinde daha çok emek var.Haberi yapan kişi yanlış anlamadı. Direkt dediğini yazdı ama bekleyip görelim. 😂
Sezon finali Didem giderse ben kazandın diye bakarım. 😂Olsun ben 10 kerede 1 kez patlarım 😂 Ya şu kanalına söyle de Yeraltı yapsınlar be
Benim derdim Meryem Uzerli. Onu oradan bir şekilde çıkarıp, Hudutsuz'a getirmek. 😂 Yoksa dizi ile bir derdim yok. Herkes ekmeğinde. 😅😅Sen ve @Alemdar amma meraklısınız bu dizinin bitmesine. Dönem işlerinde daha çok emek var.![]()
@Alemdar Miray'ım giderse Meryem'im çok iyi olur.Benim derdim Meryem Uzerli. Onu oradan bir şekilde çıkarıp, Hudutsuz'a getirmek. 😂 Yoksa dizi ile bir derdim yok. Herkes ekmeğinde. 😅😅
@Alemdar Miray'ım giderse Meryem'im çok iyi olur.![]()
İşte böyle konuşun canımı yiyinBenim derdim Meryem Uzerli. Onu oradan bir şekilde çıkarıp, Hudutsuz'a getirmek. 😂 Yoksa dizi ile bir derdim yok. Herkes ekmeğinde. 😅😅
Ama Meryem'im Şakir Paşa'mda çok iyi. Ancak dizi biterse gelebilir.İşte böyle konuşun canımı yiyin