"Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar" Sezon Finali Yapıyor! | NOW

Tamamdır senden haber bekliyorum. Bu sene devamlı izlediğim tek yerli dizi, başına gelmeyen kalmadı :D
Sorma ama halkımız sahip çıkıyor diziye. Bu hafta 5 - 5 - 5 alırsa anında çıkar sezon finali kararı zaten.

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Sezon finali olur umarım. Güzel bir dizi dönem dizileri genelde osmanlı tarzında ve savaş içerikli bu tarz dönem dizisi yok. Devam etmesi temennim.

• Beğendim
Reactions: Royal_Highness
Dizi lanetli falan değil..

İlk çıkan yangın kaza olabilirdi ama 5 ay sonra ikinci yangının çıkması sabotaj ihtimalini çok çok yükseltti.

Dizi gerek prodüksiyonu, gerek oyuncu kadrosu, gerekse senaryonun işlenişi açısından çok başarılı. Bazıları bazı şeylerin gün yüzüne çıkmasını istemiyor, hepsi bu.

Reytingleri devam edecek düzeyde olduğu hâlde erken final yaparsa düşmanları sevinecek. Türk seyircisi böyle kaliteli bir diziye erken veda etmemeli. Yapım ekibinin, set emekçilerinin ve oyuncuların emekleri bazıları öyle istiyor diye ziyan olmamalı.

Umarım sezon finali olur ve yeni sezonda zaman atlamasıyla başlar. Şakir Paşa'nın çocuklarının başarılı hayat hikayelerini izlemeyi çok istiyorum.

Ben de bitmesine hazır değilim. Türkiye için fazla kaliteli bir diziydi. Büyük ihtimalle önümüzde ki bölüm total 4 ab 5 lere çıkarsa sezon finali yapacaktır. Düşerse bitireceklerdir. Ayrıca forumda bile dizinin lanetli olduğunu söyleyenleri görünce üzülüyorum. Birileri dizinin hikayesi bazı detayları vermesin diye yapımla uğraşıyor, hepsi bu. Ya da büyük bir ihmalkarlık hakim bilemiyorum. Olan set emekçisine oldu.. içimden bir ses önümüzde ki yıl sil baştan zaman atlamasıyla yayınlayacaklar diyor bu sene sf yapıp. Bakalım sonu nasıl olacak.
İmzamı atıyorum...

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Birsen sezon finali demiş, @serhatt kardeşimde Oda Tv'ye güvenerek final diyor. Ben Serhat'a inanıyorum :)

Dizi zaten Hazal Kaya hamlesiyle kendi ayağına sıkacaktı her ne kadar Eda Ece pozitif bir hamle olsa da. Ama Hazal Kaya ile dizi, yeni sezonda 4-5 bölüm sürecekti tıpkı Kirli Sepeti gibi.

Halen daha iyi reytingler alıyor iken bitsin, ki felaketler de dursun.
Sezon finali yapsa bile, sf adı altında yayından kaldırılır. Reklam gelirlerinin böylesine düştüğü bir ortamda böylesine yüksek maliyetli bir dizi yeni sezona çıkamaz 4-5 reyting ile.

• Aynen
Reactions: Alemdar and TenTen
ısrarcı olmanın anlamı yok. reytingi iyi değil. 2 defa yangın çıktı. ilave olarak davalık vs durumlar var. reytingi çok iyi olsa kanal zorlasın okey de bu reytingdeki dizi için bu kadar tantanaya gerek yok. basit bir tv programı bile bu reytingi alır zaten.

• Beğendim
Reactions: adventurous
ısrarcı olmanın anlamı yok. reytingi iyi değil. 2 defa yangın çıktı. ilave olarak davalık vs durumlar var. reytingi çok iyi olsa kanal zorlasın okey de bu reytingdeki dizi için bu kadar tantanaya gerek yok. basit bir tv programı bile bu reytingi alır zaten.
8-10 arası bir oran alsa değer de 4'e takılı kaldı maliyetini karşıladığını sanmam.

Medyapım'a kaç milyon zarar ettirdi bilmem ama gerçekten adına yakışır bir dizi oldu. Skandal üstüne skandal yaşadı ve en son birinin ölümüne kadar gitti iş. Umarım daha fazla ne maddi ne de manevi zarar görmez kimse.

Final kararı geç alınsa da yerinde bir karar.

• Beğendim
  • Aynen
Reactions: cookies and TenTen
Medyapım'a kaç milyon zarar ettirdi bilmem ama gerçekten adına yakışır bir dizi oldu. Skandal üstüne skandal yaşadı ve en son birinin ölümüne kadar gitti iş. Umarım daha fazla ne maddi ne de manevi zarar görmez kimse.

Final kararı geç alınsa da yerinde bir karar.
Dizi için sezon finali kararı alınmış, ve 16'da değil 15. bölümde olacak. Lakin ben bu dizinin döneceğini zannetmiyorum..

• İlginç
Reactions: TenTen
Dizi için sezon finali kararı alınmış, ve 16'da değil 15. bölümde olacak. Lakin ben bu dizinin döneceğini zannetmiyorum..
Direkt sezon finali versinler. Bu nedir ya. İzleyen izleyicisine büyük haksızlık. Bölüm yayınlamamak için elinden geleni yapıyor yapım. İnanılır gibi değil.

• Beğendim
Reactions: cookies