"Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar" Sezon Finali Yapıyor! | NOW

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
81,078
Puanı
1,060
1744819285518.png

NOW'un talihsiz dizisi "Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar" final yapıyor!

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, başrollerini; Vahide Perçin, Fırat Tanış, Cem Yiğit Üzümoğlu, Denise Capezza ve Devrim Yakut'un paylaştığı yapımın bir yangına daha maruz kalması ve bunun yapım ekibinden birinin canına mal olması sebebiyle bitirilmesine karar verildi. Bu hafta 13. bölümü yayınlanacak olan dizi, 16. bölümüyle ekranlara veda edecek.

"Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar" yeni bölümüyle Pazar 20.00'de NOW'da!

Kaynak: ODA TV

Güncelleme: Dizi 11 Mayıs'ta yayınlanacak bölümüyle final değil sezon finali yapacaktır.

Dizi bitirmek için ellerinden geleni yaptılar ve başardılar gibi görünüyor. 16 bölümde yılların olayını yaşadılar..

• Aynen
Reactions: Royal_Highness
Birsen sezon finali demiş, @serhatt kardeşimde Oda Tv'ye güvenerek final diyor. Ben Serhat'a inanıyorum :)

Dizi zaten Hazal Kaya hamlesiyle kendi ayağına sıkacaktı her ne kadar Eda Ece pozitif bir hamle olsa da. Ama Hazal Kaya ile dizi, yeni sezonda 4-5 bölüm sürecekti tıpkı Kirli Sepeti gibi.

Halen daha iyi reytingler alıyor iken bitsin, ki felaketler de dursun.

• Beğendim
Reactions: serhatt and mesmeso
Birsen sezon finali demiş, @serhatt kardeşimde Oda Tv'ye güvenerek final diyor. Ben Serhat'a inanıyorum :)

Dizi zaten Hazal Kaya hamlesiyle kendi ayağına sıkacaktı her ne kadar Eda Ece pozitif bir hamle olsa da. Ama Hazal Kaya ile dizi, yeni sezonda 4-5 bölüm sürecekti tıpkı Kirli Sepeti gibi.

Halen daha iyi reytingler alıyor iken bitsin, ki felaketler de dursun.
Birsen de 11 Mayıs'ta sezon finali yazmış. Göreceğiz bakalım. Ben veda etmeye hazır değilim hiç. :( @Gizmen

Bitmesini dizinin hayrına olur. Fırat Tanış diziden çıktıktan sonra reytingler düşer.

Lanetli bir diziydi doğru karar verilmiş. Zaten torpilli diziye girince erken bitecekti en azından bu şekilde hikayesini düzgün şekilde bitirmiş olur.

Birsen de 11 Mayıs'ta sezon finali yazmış. Göreceğiz bakalım. Ben veda etmeye hazır değilim hiç. :( @Gizmen
Ben de bitmesine hazır değilim. Türkiye için fazla kaliteli bir diziydi. Büyük ihtimalle önümüzde ki bölüm total 4 ab 5 lere çıkarsa sezon finali yapacaktır. Düşerse bitireceklerdir. Ayrıca forumda bile dizinin lanetli olduğunu söyleyenleri görünce üzülüyorum. Birileri dizinin hikayesi bazı detayları vermesin diye yapımla uğraşıyor, hepsi bu. Ya da büyük bir ihmalkarlık hakim bilemiyorum. Olan set emekçisine oldu.. içimden bir ses önümüzde ki yıl sil baştan zaman atlamasıyla yayınlayacaklar diyor bu sene sf yapıp. Bakalım sonu nasıl olacak.

• Beğendim
Reactions: Royal_Highness
Ben de bitmesine hazır değilim. Türkiye için fazla kaliteli bir diziydi. Büyük ihtimalle önümüzde ki bölüm total 4 ab 5 lere çıkarsa sezon finali yapacaktır. Düşerse bitireceklerdir. Ayrıca forumda bile dizinin lanetli olduğunu söyleyenleri görünce üzülüyorum. Birileri dizinin hikayesi bazı detayları vermesin diye yapımla uğraşıyor, hepsi bu. Ya da büyük bir ihmalkarlık hakim bilemiyorum. Olan set emekçisine oldu.. içimden bir ses önümüzde ki yıl sil baştan zaman atlamasıyla yayınlayacaklar diyor bu sene sf yapıp. Bakalım sonu nasıl olacak.
Zaten sezon finali olursa zaman atlaması kesin olacak. Şakir Paşa da tabii ki önümüzdeki sezonda yer alacaktır. X'te yer almaz demişler, onsuz olmaz ki. Dizinin başrolü o.

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Zaten sezon finali olursa zaman atlaması kesin olacak. Şakir Paşa da tabii ki önümüzdeki sezonda yer alacaktır. X'te yer almaz demişler, onsuz olmaz ki. Dizinin başrolü o.
Ama şakir paşa ölecek ki cevatın hapisten çıktığıyla başlaması lazım, tarihte öyle değil miydi ?

Ama şakir paşa ölecek ki cevatın hapisten çıktığıyla başlaması lazım, tarihte öyle değil miydi ?
Orası da doğru. Gerçi senaryosu çok güçlü ekibin. O ayarlanır. Önce netleşsin de sezon finali kararı. Kulağıma bilgi gelirse sana yazarım.

• Harika
Reactions: Gizmen
Orası da doğru. Gerçi senaryosu çok güçlü ekibin. O ayarlanır. Önce netleşsin de sezon finali kararı. Kulağıma bilgi gelirse sana yazarım.
Tamamdır senden haber bekliyorum. Bu sene devamlı izlediğim tek yerli dizi, başına gelmeyen kalmadı :D