- Reaksiyon puanı
- 84,925
- Puanı
- 1,060
Üste çıkamazsın beter olllll.
Üste çıkamazsın beter olllll.
senin hayatını paylaşsam ban yerim, safoz muyum ben ayolÜste çıkamazsın beter olllll.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Belgelerle konuşuyorum, senin gibi dizi senaryolarını FAV10 üyelerinin hayatlarıymış gibi lanse etmiyorum.
![]()
Hayatım hakkında hiçbir şey bilmiyorsun her söylediğin yalandan ibaret.senin hayatını paylaşsam ban yerim, enayi miyim ben ayol
12. melun düşer anca o tuzaklara![]()
önemli olan algılarda ne olduğu yani gerçekler değilHayatım hakkında hiçbir şey bilmiyorsun her söylediğin yalandan ibaret.![]()
Vah vah iyice sapıttın git tedavi ol.önemli olan algılarda ne olduğu yani gerçekler değil![]()
En başından beri bana inandığın için teşekkür ederim.
Kiminn ne zaman gideceğini Allah bilir.
daha ortada bişi yok 3 kere falan bitti dendi yalanlandıKiminn ne zaman gideceğini Allah bilir.Rakamlara çok takılma, rezil olduğunla kaldın sus otur.
![]()
Bitti dediysek bitti, tee Nisan'da söyledik size.daha ortada bişi yok 3 kere falan bitti dendi yalanlandı
,erken sevinme yine![]()
Bir Moderatör tabi ki Süper Moderatör'üne inanıcak reisEn başından beri bana inandığın için teşekkür ederim.
NE DEDİYSEK O.![]()
E sen ama başka yere çektin konuyu 😂
Bitti dediysek bitti, tee Nisan'da söyledik size.![]()
nisandan sonra bitti denilen dizi bir sürü oyuncuyla anlaştıBir Moderatör tabi ki Süper Moderatör'üne inanıcak reis
Bazılarını kudurtmuşuz yine, neyse çekemeyen anten taksın.Bir Moderatör tabi ki Süper Moderatör'üne inanıcak reis
İyi de Cem Yiğit Üzümoğlu da bitti dedi sonra o da R yapmadı mı ?nisandan sonra bitti denilen dizi bir sürü oyuncuyla anlaştıyani oldu ki bitiyor haberi bu kez doğru olsun dakika 90'da atılan 1 golle maç kazanılmaz yani arada 3 kere gol yediniz :
konuyu olması gereken noktaya çektim bu arada![]()
Hepsiyle Nisan'dan önce anlaşıldı git araştır azıcık.nisandan sonra bitti denilen dizi bir sürü oyuncuyla anlaştıyani oldu ki bitiyor haberi bu kez doğru olsun dakika 90'da atılan 1 golle maç kazanılmaz yani arada 3 kere gol yediniz :
konuyu olması gereken noktaya çektim bu arada![]()
işte olay kördüğüm ; dün Cem yiğit üzümoğlu bitmedi diye Twitter'da @Aserat göbek atıyorduİyi de Cem Yiğit Üzümoğlu da bitti dedi sonra o da R yapmadı mı ?
belgesel izlicem birazcık seninle çok vakit kaybettimHepsiyle Nisan'dan önce anlaşıldı git araştır azıcık.Nisan'dan beri hiç kimseyle anlaşma olmadı çünkü dizi çoktaaaan bitmişti. Sen kendini kandırmaya devam et biz yemiyoruz.
![]()
![]()
![]()
Oğlan safoz ayol. Yapımcıdan habersiz iş yapıyor, sonra yapımcı azarlayınca hop manevra. O yüzden erken sevinmek böyle hüsrana yol açıyor işte.işte olay kördüğüm ; dün Cem yiğit üzümoğlu bitmedi diye Twitter'da @Aserat göbek atıyordu
------
belgesel izlicem birazcık seninle çok vakit kaybettimyani forumdaki kaçıncı yılın bununla mı zafer kazanacağını sanıyorsun
![]()
Nedense Eda Ece ve Hazal Kaya'dan da bir açıklama gelmedi 2 aydır yeni sezonda ordayız diye. O yüzden bence planlı bir bitiş olduişte olay kördüğüm ; dün Cem yiğit üzümoğlu bitmedi diye Twitter'da @Aserat göbek atıyordu
------
belgesel izlicem birazcık seninle çok vakit kaybettimyani forumdaki kaçıncı yılın bununla mı zafer kazanacağını sanıyorsun
![]()
eee yapalım önceden Faruk dede, dizikolik ve almila gacıları, yatutarsa ve alperuz tiktakları ve çiğdem sıskası vardı parlak kültürleri genişti ; meydan kala kala sana kaldı ayol seçenek yokOğlan safoz ayol. Yapımcıdan habersiz iş yapıyor, sonra yapımcı azarlayınca hop manevra. O yüzden erken sevinmek böyle hüsrana yol açıyor işte.![]()
![]()
Keşke benimle daha fazla vakit geçirmemeyi tercih etsen de ben de bir kurtulsam.![]()