"Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar" Final Yapıyor! | NOW

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
@xemrexxx sana yedireceğimi söylemiştim. :F NE DEDİYSEK O. :F DİZİ BİTTİ. :Z

Serhatt Çakır, Fav10'un sefiridir ! BİAT EDİN ULAN

IMG_5208.jpeg

• Harika
Reactions: serhatt
Bitti dediysek bitti, tee Nisan'da söyledik size. :F

Bir Moderatör tabi ki Süper Moderatör'üne inanıcak reis :)

E sen ama başka yere çektin konuyu 😂
nisandan sonra bitti denilen dizi bir sürü oyuncuyla anlaştı :X yani oldu ki bitiyor haberi bu kez doğru olsun dakika 90'da atılan 1 golle maç kazanılmaz yani arada 3 kere gol yediniz ::A:A

konuyu olması gereken noktaya çektim bu arada :F:F

• Güldürdün
nisandan sonra bitti denilen dizi bir sürü oyuncuyla anlaştı :X yani oldu ki bitiyor haberi bu kez doğru olsun dakika 90'da atılan 1 golle maç kazanılmaz yani arada 3 kere gol yediniz ::A:A

İyi de Cem Yiğit Üzümoğlu da bitti dedi sonra o da R yapmadı mı ?

• Güldürdün

Hepsiyle Nisan'dan önce anlaşıldı git araştır azıcık. :F Nisan'dan beri hiç kimseyle anlaşma olmadı çünkü dizi çoktaaaan bitmişti. Sen kendini kandırmaya devam et biz yemiyoruz. :F :F :F

• İlginç
İyi de Cem Yiğit Üzümoğlu da bitti dedi sonra o da R yapmadı mı ?
işte olay kördüğüm ; dün Cem yiğit üzümoğlu bitmedi diye Twitter'da @Aserat göbek atıyordu :F:F
------

Hepsiyle Nisan'dan önce anlaşıldı git araştır azıcık. :F Nisan'dan beri hiç kimseyle anlaşma olmadı çünkü dizi çoktaaaan bitmişti. Sen kendini kandırmaya devam et biz yemiyoruz. :F :F :F
belgesel izlicem birazcık seninle çok vakit kaybettim :X yani forumdaki kaçıncı yılın bununla mı zafer kazanacağını sanıyorsun :A:A

• Güldürdün
işte olay kördüğüm ; dün Cem yiğit üzümoğlu bitmedi diye Twitter'da @Aserat göbek atıyordu :F:F
------

belgesel izlicem birazcık seninle çok vakit kaybettim :X yani forumdaki kaçıncı yılın bununla mı zafer kazanacağını sanıyorsun :A:A
Oğlan safoz ayol. Yapımcıdan habersiz iş yapıyor, sonra yapımcı azarlayınca hop manevra. O yüzden erken sevinmek böyle hüsrana yol açıyor işte. :F :F :F

Keşke benimle daha fazla vakit geçirmemeyi tercih etsen de ben de bir kurtulsam. :F

• Güldürdün
------

Nedense Eda Ece ve Hazal Kaya'dan da bir açıklama gelmedi 2 aydır yeni sezonda ordayız diye. O yüzden bence planlı bir bitiş oldu :)

• Beğendim
Oğlan safoz ayol. Yapımcıdan habersiz iş yapıyor, sonra yapımcı azarlayınca hop manevra. O yüzden erken sevinmek böyle hüsrana yol açıyor işte. :F :F :F

Keşke benimle daha fazla vakit geçirmemeyi tercih etsen de ben de bir kurtulsam. :F
eee yapalım önceden Faruk dede, dizikolik ve almila gacıları, yatutarsa ve alperuz tiktakları ve çiğdem sıskası vardı parlak kültürleri genişti ; meydan kala kala sana kaldı ayol seçenek yok :A:A

• Güldürdün