"Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar" Final Yapıyor! | NOW

Total:2.89
Ab:3.20
Abc1:3.43
Bu reytinglerle maliyeti bu kadar yüksek olmasına rağmen sezon finali yaptı dizi.Gelecek sezon için hiç umudum yok.Yabani gibi kötü bir son olacaktır, revize edilen kadrosu pek birşeyi değiştirmeyecektir.

Sezon finali yapsa bile, sf adı altında yayından kaldırılır. Reklam gelirlerinin böylesine düştüğü bir ortamda böylesine yüksek maliyetli bir dizi yeni sezona çıkamaz 4-5 reyting ile.
Aynen reklam alamadığı için sezon finali adı altında yayından kaldırılıyor. :F
Yayından kaldırıldığı haberler yazın çıktığında bu konuyu tekrar uplatıp yedireceğim sana sezon finali fragmanlarını. :F
@xemrexxx sana yedireceğimi söylemiştim. :F NE DEDİYSEK O. :F DİZİ BİTTİ. :Z

Bi*sen'e ölüp bitiyordun. :F Sokak lambası gibi kime yandığın belli değil. :F

Neyse dediklerim tek tek çıktı, seni bir kez daha morartıp malamat ettim ya bu bana yeter. :Z
bir şey çıkmadı daha daha önce kaç kere bitiyor haberi çıktı :X yapım ya da kanal açıklamadan inanmam :X

bitse de sorun olmaz ama Hazal kaya izlemek istemiyorum :F:F

• Güldürdün
Reactions: serhatt
bir şey çıkmadı daha daha önce kaç kere bitiyor haberi çıktı :X yapım ya da kanal açıklamadan inanmam :X

bitse de sorun olmaz ama Hazal kaya izlemek istemiyorum :F:F
Sen de doğru olduğunu biliyorsun ama tükürdüğünü yalamak ağır geliyor tabi kıyamiş. :F

Aaaa bitse de sorun olmazmış yuhhhhh yanar dönerliğin bu kadarı. 😱

• İlginç
Reactions: xemrexxx
Sen de doğru olduğunu biliyorsun ama tükürdüğünü yalamak ağır geliyor tabi kıyamiş. :F

Aaaa bitse de sorun olmazmış yuhhhhh yanar dönerliğin bu kadarı. 😱
Ayol zaten survivor reklam aralarında izliyordum ya da gece bakıyordum ; hazallı bir dizi için vakit harcamak istemezdim :A

Daha önce bu lafı dedin dizi bitmedi diye kaç kere yalanlandı hoştttt yani sana :F

• Güldürdün
Ayol zaten survivor reklam aralarında izliyordum ya da gece bakıyordum ; hazallı bir dizi için vakit harcamak istemezdim :A

Daha önce bu lafı dedin dizi bitmedi diye kaç kere yalanlandı hoştttt yani sana :F
Tatlım dizi bitti aslında Mayıs ayında. Haberi açma tarihime bak. Mahsustan tepki almamak vs. için kıvırdılar. Şimdi olan bir şeyi yeniden lanse ediyorlar. :F

Aynen reklam aralarında bizde yedik. :F Hazal ve EDA geliyor diye zil takıp oynamadığın kalmıştı deli gibi savunuyordun be. :F :F :F

• Güldürdün
Tatlım dizi bitti aslında Mayıs ayında. Haberi açma tarihime bak. Mahsustan tepki almamak vs. için kıvırdılar. Şimdi olan bir şeyi yeniden lanse ediyorlar. :F

Aynen reklam aralarında bizde yedik. :F Hazal ve EDA geliyor diye zil takıp oynamadığın kalmıştı deli gibi savunuyordun be. :F :F :F
Ayol ismi var bitecek işe imza atmaz diyordum ; sevinmek ayrı konu :X

Ayrıca aç Fatih Altaylının kanalında dün dizinin başrolü devam ediyor dedi ; nanik sana:F

Mayısmış :F:F

• Güldürdün
Ayol ismi var bitecek işe imza atmaz diyordum ; sevinmek ayrı konu :X

Ayrıca aç Fatih Altaylının kanalında dün dizinin başrolü devam ediyor dedi ; nanik sana:F

Mayısmış :F:F
Atıyormuş demek ki, kimse kendi ismine güvenmesin o kadar. :F

Ayol yapımcı dururken başrolün yan rolün ne hükmü var. :F

Teee Nisan'da açtım bu konuyu ve Nisan'da bitmişti bu dizi yani nanikler sana. :F

• Güldürdün
Atıyormuş demek ki, kimse kendi ismine güvenmesin o kadar. :F

Ayol yapımcı dururken başrolün yan rolün ne hükmü var. :F

Teee Nisan'da açtım bu konuyu ve Nisan'da bitmişti bu dizi yani nanikler sana. :F
IMG_4215.jpeg

• Harika