tüm diziler için reklam gerekliNe alaka tüm diziler?![]()
tüm diziler için reklam gerekliNe alaka tüm diziler?![]()
@serhatt kaynağını söylerse bende söylerim. O söylemiyorda ben niye söylüyorum.Kaynak yok olsa da tüm diziler için geçerli bu
Hoştttt kendinle karıştırma beni.aman @serhatt uydurup uydurup yazar ona niye kaynak sorayım![]()
Sezon finali yapsa bile, sf adı altında yayından kaldırılır. Reklam gelirlerinin böylesine düştüğü bir ortamda böylesine yüksek maliyetli bir dizi yeni sezona çıkamaz 4-5 reyting ile.
Aynen reklam alamadığı için sezon finali adı altında yayından kaldırılıyor.![]()
@xemrexxx sana yedireceğimi söylemiştim.Yayından kaldırıldığı haberler yazın çıktığında bu konuyu tekrar uplatıp yedireceğim sana sezon finali fragmanlarını.![]()
Nerede Bitti daha dün oyuncusu devam ediyor diye konuştu
Haber maalesef az önce geldi zaten daha. Birsen Altuntaş paylaştı haberiNerede Bitti daha dün oyuncusu devam ediyor diye konuştu![]()
Tw'de bi akış yenile de gör.Nerede Bitti daha dün oyuncusu devam ediyor diye konuştu![]()
Medyapım açıklamadan inanmamTw'de bi akış yenile de gör.![]()
Bi*sen'e ölüp bitiyordun.Medyapım açıklamadan inanmam![]()
bir şey çıkmadı daha daha önce kaç kere bitiyor haberi çıktıBi*sen'e ölüp bitiyordun.Sokak lambası gibi kime yandığın belli değil.
Neyse dediklerim tek tek çıktı, seni bir kez daha morartıp malamat ettim ya bu bana yeter.![]()
Sen de doğru olduğunu biliyorsun ama tükürdüğünü yalamak ağır geliyor tabi kıyamiş.bir şey çıkmadı daha daha önce kaç kere bitiyor haberi çıktıyapım ya da kanal açıklamadan inanmam
bitse de sorun olmaz ama Hazal kaya izlemek istemiyorum![]()
Ayol zaten survivor reklam aralarında izliyordum ya da gece bakıyordum ; hazallı bir dizi için vakit harcamak istemezdimSen de doğru olduğunu biliyorsun ama tükürdüğünü yalamak ağır geliyor tabi kıyamiş.
Aaaa bitse de sorun olmazmış yuhhhhh yanar dönerliğin bu kadarı. 😱
Tatlım dizi bitti aslında Mayıs ayında. Haberi açma tarihime bak. Mahsustan tepki almamak vs. için kıvırdılar. Şimdi olan bir şeyi yeniden lanse ediyorlar.Ayol zaten survivor reklam aralarında izliyordum ya da gece bakıyordum ; hazallı bir dizi için vakit harcamak istemezdim
Daha önce bu lafı dedin dizi bitmedi diye kaç kere yalanlandı hoştttt yani sana![]()
Ayol ismi var bitecek işe imza atmaz diyordum ; sevinmek ayrı konuTatlım dizi bitti aslında Mayıs ayında. Haberi açma tarihime bak. Mahsustan tepki almamak vs. için kıvırdılar. Şimdi olan bir şeyi yeniden lanse ediyorlar.
Aynen reklam aralarında bizde yedik.Hazal ve EDA geliyor diye zil takıp oynamadığın kalmıştı deli gibi savunuyordun be.
![]()
![]()
![]()
Atıyormuş demek ki, kimse kendi ismine güvenmesin o kadar.Ayol ismi var bitecek işe imza atmaz diyordum ; sevinmek ayrı konu
Ayrıca aç Fatih Altaylının kanalında dün dizinin başrolü devam ediyor dedi ; nanik sana
Mayısmış![]()
Atıyormuş demek ki, kimse kendi ismine güvenmesin o kadar.
Ayol yapımcı dururken başrolün yan rolün ne hükmü var.
Teee Nisan'da açtım bu konuyu ve Nisan'da bitmişti bu dizi yani nanikler sana.![]()
Geçmişin ortada yani sus benceÖyle susarsın işte.![]()
![]()
![]()