FF Şaka Maka Forumun Yıllardır Eğlenceli Bir Yer Olduğu Gerçeği

Ne kadar eleştirsem de bizim forum çoğu forumdan daha iyi. Ne hikmetse her üye olan kişi bir yerden sonra forumu bırakamıyor.

@china_shangai 😳 Abimm seni saygıyla rahmetle anıyorum beni ablaların ablası gelmiş sözüyle foruma bağladığın için sayende en güzel eğlencem oldu burası bana @gözlemci gibi altından pırlantadan daha değerli olan bir kardeş @mrt-06 beni öz ablası gibi sevip değer veren biricik afacanımı @denizz19 gibi deli dolu gülmemi herşeyden çok isteyen bir candostu @Dosi gibi beni her zaman sevip değer verip uyaran bir candostu @eskici @xemrexx gibi neşe kaynağım olmalarını @cookies @serhatt gibi deli dolu kardeş kazandırdığın için sana minnettarım abimm mekanın cennet olsun inşAllahh...

Kuşkusuz güven duyan birisin bana her şey feda 😉

@turkuazz erkancım seni unutmuşum muhabbetimiz artınca can dostum oluverdin her zaman halimi hatrımı sordun iyiki tanımışım seni
@FaJi fatihcim forumda yoksun ama forum dışı muhabbetimiz devam ediyo bundan dolayı mutluyum inşAllah forumdada görürüm seni @DarkLegenD erosum eğlence kaynaklarımdan birini unutamazdım

Faji geri gelecek mi?