Ben senin kankanım be ayıp oluyor 😱Herkese vermiyorum numaramı
Ben senin kankanım be ayıp oluyor 😱Herkese vermiyorum numaramı
Gerek olduğu zaman düşünürüzBen senin kankanım be ayıp oluyor 😱
Bir an önce gerekli olsun kankacımGerek olduğu zaman düşünürüz
Çiğdem'in yazacağı diziden pek bir şey beklememek lazımOh maşallah senaryo ayarlanmış bile zatenHeyecanla bekliyoruz o zaman
@Çiğdem- bu melun kıskanmış yine seni
@DarkLegenD İle bu aralar çok kıskanıyorlar beni anlamadım gerçekten ayollÇiğdem'in yazacağı diziden pek bir şey beklememek lazım
Ben de anlamadım neden rahatsızsın Çiko 😱
Hhahah Ayy yanı @Bully ile bana kalp atarkan pis pis sırttığını düşünüyorum oldu biş diyeNiye rahatsızsın,bana oynama yeter artık
Senin neyini kıskanayım pis ecünnü?
Kuşkusuz güven duyan birisin bana her şey feda 😉@china_shangai 😳 Abimm seni saygıyla rahmetle anıyorum beni ablaların ablası gelmiş sözüyle foruma bağladığın için sayende en güzel eğlencem oldu burası bana @gözlemci gibi altından pırlantadan daha değerli olan bir kardeş @mrt-06 beni öz ablası gibi sevip değer veren biricik afacanımı @denizz19 gibi deli dolu gülmemi herşeyden çok isteyen bir candostu @Dosi gibi beni her zaman sevip değer verip uyaran bir candostu @eskici @xemrexx gibi neşe kaynağım olmalarını @cookies @serhatt gibi deli dolu kardeş kazandırdığın için sana minnettarım abimm mekanın cennet olsun inşAllahh...
Kuşkusuz güven duyan birisin bana her şey feda 😉
CansınSen benim canımsın canım bana hep gül diyosun ya o bile yeter bana sen benim en kötü zamanlarımda hep yanımdaydın beni kalbimi en iyi görenlerden birisin senn marulum benimmm
Cansın
Faji geri gelecek mi?@turkuazz erkancım seni unutmuşum muhabbetimiz artınca can dostum oluverdin her zaman halimi hatrımı sordun iyiki tanımışım seni@FaJi fatihcim forumda yoksun ama forum dışı muhabbetimiz devam ediyo bundan dolayı mutluyum inşAllah forumdada görürüm seni @DarkLegenD erosum eğlence kaynaklarımdan birini unutamazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?